Taban plastiğine bakarsak orjinal değil gerçi elde bakmak lazım.
Printable View
Taban plastiğine bakarsak orjinal değil gerçi elde bakmak lazım.
ha bu arada 38 numara bu ama orjinal 38 lerle alakası yok..adidas ve nike ile karşılaştırdım ortalama 1 2 numara küçük.
Son resimdeki bağcık kısmı nedir öyle.kusmuş dışarıya doğru.229 tl çok bu ayakkabı için.ayrıca size tavsiyem ne tür malzemelerden yapıldığı belli değil.kullanmayın derim.hoş... orjinal mağazasında çok pahalı ama sağlık neticesinde.bir de renginden dolayı biraz soluk duruyor.siyah beyaz kırmızı tarzı renkler olsa daha hoş duracaktır.
Bana pek orjinal gelmedi resimdeki ayakkabı. Bende geçen sene sahibinden üzerinden orj diye özellikle satan bir satıcıdan özel seri almıştım. Gelen ayakkabıyı detaylı incelediğimde orj. olmadığını anladım. Satıcıya nedeniyle birlikte ifade ettiğimde geri almıştı ve ücretini iade etmişti. Kıyafet pek sorun değil fason üretim olanlar kumaşına bakarsın nylon değil pamuksa alırsın ama ayakta replika kullanılmamalı ayak sağlığı önemli.
İstediğim model buydu orj bulsam alırım hemen :)
http://www.nikesportsshoes.us/images...%20%201028.jpg
Airmax + 2013 LE (Limited edition)
Bence ürünü ne yapın ne edin iade edin. İnstgram üzerinden ayakkabı satan ayakkabıcıların çoğu Kadıköy' deki Camiinin yanından alıyorlar ayakkabıları ve İnstgram üzerinden satıyorlar. Benim arkadaşım Kadıköy' de ayakkabı satışı yapıyordu 140 TL gibi rakamlara alıp satıyorlar. Linkten direk orjinalini biraz daha para ekleyerek alabilirsiniz.
http://www.superstep.com.tr/urun/kad...ntial-25486803
ayakkabı kesinlikle çakma replika olmamalı ayak sağlığı için neredeyse tüm gün bedenimizden bir parça oluyor instagram da falan satılanların %80 i çakma gidip yerinden magazadan deniyerek alınmalı haftasonu airmax almaya deposite avm de nike varmış hesaplı satan biraz oraya gidip bakacağım güze modeller varsa burdanda paylaşırım düşüncelerimi :)
Arkadaşlar nike air max'lar an itibariyle markafonide indirimde. Hatuna air max360'ı 360TL'ye aldım. Bilginiz olsun ;)
Bilmediğimden soruyorum bu air max'ların esprisi nedir ?
Valla bir esprisi yok, ben her gün sporda giyiyorum Flyknit max çok rahat özellikle koşu yaparken. Ama koşu için ayrı ayakkabı alıcam şimdi bu sene 21K koşuyorum mecbur daha rahat bişey lazım.