böyle her yerde kamera varsa butun sucluları hemen yakalamaları lagzım :D adamlar harbi saçmaladılar yaa
Printable View
böyle her yerde kamera varsa butun sucluları hemen yakalamaları lagzım :D adamlar harbi saçmaladılar yaa
aha burdanda kurtularsa artık dıcem daha dızı yenı basladı :D
torrente düşse de indirip seyretsek..
edit : düşmüş, downloading...
yanlız jet taşıyla heykeltraş yapıyo adam gladyo:D kameralarda bomba yanı bız şurdan cam acıyoruz goruntu 10 sn sonra gıdıyo bunlarınki full HD kablosuz tek tuş:D abow:D
oncekı bolumlerde goruntulu telefon vardı sımdı laptop spec..
Evet kamera olayına ben de katılıyorum. Her yerde kamera var çok abartılı. Sezon ilk bölümleri böyle başlayıp, ilerki bölümlerde bomba oluyor.. Filmi merakla bekliyorum :)
Kamera olayının abartılması dışında güzel bölümdü.
Fena değildi bir sonraki bölüm daha güzel olacak gibi duruyor :)
kamera olayının diğer bir anlamıda amerikan uydularının 1m2'lik bir alanı bile görebilmesi olabilirmi acaba yoksa çokmu komplo teorisi :D
begendım guzeldı.. bu gladyo cok tehlıkelı yalnız basbakan fılan delı tırsmış..o 7 serısıyle gezen kelde tehlıkelı adam.. pars narkoterordede oynuodu:D:D
ıskendere helal ıyı sokmus cevatın yanına adamı..
bu sezon baya ıyı gecıcege benzer..
ıskender out
gladıo ın..::):)
Beklemeye deydi,ama kamera olayını baya bi abartmışlar...Devamını bekliyoruz böyle güzel bölümlerin.
ya o gladyonun adamı mıdır nedir?? adam hiç arabadan inmiyor sürekli arabayla önünde laptop sürekli bir yerler izliyor.. evi ofisi yok mu acaba??
Güzel bölümdü show gibi reklamla bogmadı bizi doga doga izledik....İşallah ileri zamanlarda bozulmaz :)
şu kurtlar vadisinde o kadar konu döndükü bide istanbulda otobanda Roll konusu yapsalar :D kovalamaca filan
cevat sıktı biri banlasın o adamı:D
indirebileceğimz bi yer varmı yeni bölümü yada online izlicegm bi site yurt dısındayımm izliyemedm hala:D
kaçırdım izlenicek yada indirilicek link varmı ?
Torrent de kabul olur :D