böyle her yerde kamera varsa butun sucluları hemen yakalamaları lagzımadamlar harbi saçmaladılar yaa
böyle her yerde kamera varsa butun sucluları hemen yakalamaları lagzımadamlar harbi saçmaladılar yaa
yanlız jet taşıyla heykeltraş yapıyo adam gladyokameralarda bomba yanı bız şurdan cam acıyoruz goruntu 10 sn sonra gıdıyo bunlarınki full HD kablosuz tek tuş
abow
oncekı bolumlerde goruntulu telefon vardı sımdı laptop spec..
Evet kamera olayına ben de katılıyorum. Her yerde kamera var çok abartılı. Sezon ilk bölümleri böyle başlayıp, ilerki bölümlerde bomba oluyor.. Filmi merakla bekliyorum![]()
セルカン+レーラ=愛
kamera olayının diğer bir anlamıda amerikan uydularının 1m2'lik bir alanı bile görebilmesi olabilirmi acaba yoksa çokmu komplo teorisi![]()
komançero garage
begendım guzeldı.. bu gladyo cok tehlıkelı yalnız basbakan fılan delı tırsmış..o 7 serısıyle gezen kelde tehlıkelı adam.. pars narkoterordede oynuodu
ıskendere helal ıyı sokmus cevatın yanına adamı..
bu sezon baya ıyı gecıcege benzer..
ıskender out
gladıo ın..:![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Beklemeye deydi,ama kamera olayını baya bi abartmışlar...Devamını bekliyoruz böyle güzel bölümlerin.
[SIGPIC][/SIGPIC]
ya o gladyonun adamı mıdır nedir?? adam hiç arabadan inmiyor sürekli arabayla önünde laptop sürekli bir yerler izliyor.. evi ofisi yok mu acaba??
Güzel bölümdü show gibi reklamla bogmadı bizi doga doga izledik....İşallah ileri zamanlarda bozulmaz![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
şu kurtlar vadisinde o kadar konu döndükü bide istanbulda otobanda Roll konusu yapsalarkovalamaca filan
Dr.Ecu AntaLya
indirebileceğimz bi yer varmı yeni bölümü yada online izlicegm bi site yurt dısındayımm izliyemedm hala![]()
kaçırdım izlenicek yada indirilicek link varmı ?
Torrent de kabul olur![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)