derın kebab iskender ortalıgı karıstıyor yıne
Printable View
derın kebab iskender ortalıgı karıstıyor yıne
oha unuttum izlemeyi:D
tirt bi bolumdu yaaa
albayda gıttı ama belkı oyle dusundurup baska bırıde gıtmıs olabılr dızı yanıltması..
bu ölüm sana hiç yakışmadı be gülüm...
yarın irkindi ile mevlüd okutacaz herkesi bekleriz....
murro da zam istedi kesin kestiler hesabını
yarın ki apaçi meeting de mevlüd okutuyoruz kardeşim...
sana hiç yakışmadı be muro :(
en cok yoldaş yıldımın ölumune uzulmustum onun ölumu yanarak olmamalıydı
nıye atesledin caviy kırbıdı egsozumun atesınde yakacam senı caviiitt
EZEL diyorum artık KV yalan oldu :D
ezel güzel cidden....
muro da asker yolcusu demişti alican bana ama... emin değilim
ya ben kvde dizinin sonunu kaçırdım muro patladı mı yoksa daha patlamadı mı ?
Patladı patladı :)
ben hala yoldas yıldırımın yasını tutuyourm :D
Cok sıkıcı bir bolumdu mayınlar falan muronun kafayı yemesi tırttı yani bende ezel diorum inşallah onunda suyu cıkmaz ama 2 bolum daha böyle gitsin kurtlar yalan olur muro renk katıodu bukadar dangalaklıga :)
Muro gibi sempatik, dizinin espiri kaynağı bir rolün böyle basitçe harcanması kötü oldu. Artık senaryoda fazla pay bulamayacağı için muro ve çetoyu diziden çıkardılar. Muro misyonunu tamamladı ve bitti... Yeni trend Kibritçi Posbıyık...
mematinin çocukla baskına gitmesi çok makara :D çocukla çıkma yola ya...
sanki star'daki bölümler daha bi özensiz çekiliyormuş gibi geldi bana...
polat hastanede çocukları kaçırmadan önce yüzüne maske takıyor ya hani , hava olsun diye jaluziyi kapatıyor kasıntı kasıntı ama bi yandaki jaluzi açık :) karizma çizik :)
minibüsle suya uçarlarken havada 15 dakika asılı kalıyorlar , minibüs içindeki atmosfer gayet sakin , "hadi arkadaşlar inelim sırayla" şeklinde :)
askerlerle inzibatla dolu cafe , muro da firari üstelik , hem de firar ederken çatışmada bi ton asker şehit olmuş ama kimse oralı bile değil , üstelik saç-sakal o biçim , adam dağdan gelmiş her halinden belli ama millette tık yok :)
çoban denen herife gidişleri ayrı bi komedi zaten :)
vs..vs..vs..
ben sanki eski özeni göremiyorum dizide