cok tehlıkelı olmaya basladı .D
Printable View
cok tehlıkelı olmaya basladı .D
sınemasını izleyen varmı eskıden adamı falanmıydı acaba
buyur burdan yak şimdi :)
örgüt girdi işin içine şimdi
Eskiden zülfüydü beynini yıkadılar abdüley oldu şimdi yine zülfüye mi döndü nedir:)
filmin sonunda çalan müziği çekebileceğim bi yer var mı fellerin müziği?
abdülbey diyor zaza yalnız :D:D adam hala sevme derdinde ya :p
sıkıldım sonunu izlemedim :)
abtulheyde benım adamım oldu :D
Bu Abduleyin hafıza ne kadar geriye gitti. İyiki kendini Fatih Sultan Mehmedin fedaisi sanıp İstanbul fethine hazırlanmaya felan başlamadı. :D
Vay be. abdülhey tekmil verince bir an kendımi askerde öglen ictimasında sandım.Bizim subay da bölük komutanına böyle tekmil verirdi.:)Ne günlerdi...
skender ilk ortaya cıktıgında abdlhey polata benım dagda ustumdu serefsızın tekıdır falan dıye o bolumlerde anlatmıs..yanı onun eskı askerı ssknderın:)
bana bugün reklamlardan gina geldi resmen ilk defa bu kadar reklam oldu veya banami öyle geldi anlamadim.dizi karisti resmen.yanliz beyler iskenderin diziye geldigi ilk zamanlarda hatirlarsaniz birinin cenazesinde caminin avlusunda söyle bir konusma geçiyordu.iskender büyük abdülhey için çocugun yüzünü degistirmisler ama bakisi hala ayni gibi birseyler diyordu sanirim.tam emin degilim ama bu sekilde bir konusma geçiyordu.
gelll abdulheyy gelll :D
abdul daha önceki bölümlerde yaptığı gibi polatla işbirliği içinde olup bize numara yapmasın :D
güzel bölümdü..