abdulheyi polat yakalıcak sonra beynini yıkıcak iskenderi öldürtmeye göndericek:)
Printable View
abdulheyi polat yakalıcak sonra beynini yıkıcak iskenderi öldürtmeye göndericek:)
aynen mokunu çıkardı..artık bi sonra ki bölümde polat ya kafasına vurup düzeltmiş olmalı ya da sıksın kafasına gitsin bu ne .bneliktir ya :D :D
apdül daha düzen tutmaz..rektefıye bı beyın ayarı lazım..:hahaha::hahaha:
Adama çelik yelek falan giydirmişlerdir kesin.
noldu en son kaçırdım??
Bu abdüle ilk bölümden gıcığım zaten bi mematiye bak bi abdule diziye yakışmıyo bu adam ...
diziden çıkarmazlarsa,yani ölmezse iskenderin içinde olacağı kesin...fakat büyük işler çeviriyor inş düzelir abdülsüz olmaz yaw :)
Ajanı vurdu abdülhey. Sinir oldum bu bölüm sokakta görsem ben sıkıcam kafasına ahahah :D
abdül avans vuruyoo arkadaşlar ayar lazım.....:)
ne abdulheymiş ya biri suna aduket ceksin de defolup gitsin kardesim ya..
Ne guzel arapları anlatıolar gecen rty de dedi turkiyede kopeklere arap adı konuyor die kendi adıma köpegime arap adını koymam o bile yemek yedigi kaba işemez o soysuzlar bizim dedelrimizi sırtlarından vurdular şimdi ücretini ödüyorlar kendi adıma keyifle izliorum
Yaa abdül yenı şeylerin hepsini unutmus ama VW nın bagajının nasıl acıldıgı sapa saglam aklında :)
la baydı bu kurtlar vadiside biri şu heyaptülün somağına 2 tane vursa nası rahatlıycam
Abdülün döt baş ayar tutmuyor:)
Abdülhey iskenderin yanına yakıştı , polat'ın yanında çok sümsük kalıyordu keşke en baştan iskenderin adamı olaymış
http://www.yazete.com/video.asp?vid=6188
zaza polatı epey kızdırmıs :)
zazaya elveda :D mı acabaaaaa :D
Bu bolum adam gbi actıon olucak cok sukur :D
zaza iyice icine girdi artık vadinin :)