anam bu hafta fena :)
Printable View
anam bu hafta fena :)
ayak cekiolar kesin , abdul oldu isleri biraktik vsvs
memati intikam alcam ayaginda milleti baska yone cekecek vsvs
6 senedir dongu hep ayni :D
iskender harbiden patates olcak galiba bu sefer
vay arkadaş işe bak ya adam namaz kıldı 2 hadis okudu göze battı yobaz oldu.
yok fetullaha yakın yok bu cubbelinin elini öptu yok onun babası kadiri şeyhi yok bilmemne ya bu dine agırlık verenlerden ne kadar cok korkuyorsnuz ya nasıl verceksiniz bunun hesabını diğer tarafta bilmiyorum.
valla medya gercekten iyi uyutuyo beyne sinyalleri güzel yolluyo elalem sahilde kafede sanki yatak odasıymıs gbi yiyişiyo ne haltlar ediyo medeni olur dizide dinin direği olan namazdan 2 sn kesit gösterildi göze battı.
harbiden ülke bayagı kötü yere gdiyo gençliği bitirmeye baslamıslar..
ne ıs yaa bunlar dızıyımı bıtıyorlar ne yapıyorlar anlamadım
abdulu oldu gosterıyorlar polatta bıraktı gorunup mılletı temızlıcek ustune kalmasın dıyede bıraktı olcak.
ama sonunu pek cozemedım memetımı oluyo yoksa buluta fılanmı sıkıyor ?
abdüleyyy ölmeyecek spoiler :D
ahahaha ahmet tıcarete doktu :D:D:DAllah abdule uzun omur versın dıcene ahahhahh :D
sana nası tuhaf geliyosa bu tip sözler banada o tarz hareketler tuhaf geliyo alışkın değilim.
o tarz dizilerle hiç bi bağlantım yok hiçte sevmiyorum izleyip etmesini tek takip ettiğim dizi kurtlar vadisi bana bişeyin batıp yada girip çıktığı yok fikrimi yazdım sadece böyle sahnelere alışkın değilm hepsi bu
bazı şahsiyetler başa geçtikten sonra bu tip konular daha çok iğnelenmeye başladı sadece buna taw oluyorum
benim dinimi ibadetimi siz değil kimse sorgulayamaz!!!
mustafa ben sana gavurların ülkesinde yaşıyosun gel ülkende yaşa diyormuyum?Demiyorumm...
O yüzden sende bana tart felan deme lütfen...Çünkü din tartışılacak en son konu
%50 sini alırım :P
Kaan , kimse senin burda inanc sitemini yargilayamaz , yada inandigin seyleri sorgulayamaz . ama sen durduk yere boyle bir laf etmissen buyuzden insanlarin sana tepki vermesi gayet dogal , bunuda hos gormen gerekir .
ben trde neysem burda da ayniyim Allaha sukur dini vazifelerimi yerine getiriyorum , yabancilarin icinde yasamak buna engel felan degil . bu sekilde yaklasim yanlis bence .
kimsenin durduk yere sana inanclarin icin laf soylemeye hakki olmadigi gibi seninde dizide gordugun bir sahne uzerinden forum ortaminda boyle konusmaya hakkin yok . bu gayet acik , bence boyle bir sey yazip ustune tepki gorup yine kendini savunmanda yanlis , bu konuda yazabilicegin en makul sey " bir anlik bos bulundum , kimse kusura bakmasin , herkesin dini kendine " ...
bak mustafa sende diyosun herkezin dini,herkezin gorusu kendine..burasi forum bi paylasim yeri herkezin dini gorusu kendineyse,herkezin birseyler paylastgi bi ortamda her gorusede saygi duyulmali o zaman..
ben seni mesela dinsiz diye yargilamadim ama oyle bisey yapsam buda dogal olarak senin hosuna gitmiycektir.
Yazdiklarimdan dinsiz kitapsiz oldugum fln anlasilmasin...
Asil kastetmek istedgm seyi yavuz bi nebze anlatmaya calismis onceki sayfalarda...Simdiye kadar bu kadar onemsenmeyen dinimiz bazi kisilerin basa gelmesinden sonra bu kadar ince elenip sıkı dokununca dogal olarak göze batiyor..
Simdi daha aciklayici olmustur sanirim.
kimse dinini sorgulamıyor zaten.. istersen git ineğe tap banane :) laf eden sensin bende bunun yanlış olduğunu söyledim.. öyle bi yazmışsın ki sanki namaz kılınması çok anormal birşey.. dindar olan herkes fetullahcı akpci mi sizin gözünüzde? öyle olsa bile bundan kime ne.. bunu düşünen millete yobaz diyen yobazdır asıl.. pardon çağdaş oluyordu dimi o zaman insan :) neyse bende tartışmayı sevmem böyle bi konuyu foruma taşınması sakıncalı bir konu din de siyaset vs gibi..