senin baban kim.ahahahaha
Printable View
senin baban kim.ahahahaha
o eli alır bir yerine sokarım güzeldi kapayı çevirip öldürme yerine kafasına sıksaydı iyidi :D:D
kafa kesme sahnesinden bu güne böyle şaşalı posta koyma sahnesi olmamıştı.. iyi geldi.. ezel gibi soft diziden sonra :D :D
zorla öldürttü kendini lavuk :)ama ii geldi harbiden özlemişiz
Yaw turanın daha ilk cümlesinde ölüceği belliydi.. Sanki dünkü adam turan da polat a böyle laf sokucak ve ölmicek.üstüne koruma bile yok kapıda.:) Bu sene biter heralde senaryo tıkandı iyicene..
Feller bunu başa geçirdi die kendini ölümsüz sandı garibim :) Sen beni öldüremessin dio bide ahahahaahha :)
oh be sonunda özüne döndü :D
Ezel'den de böyle açılım bekliyoruz.. Behlül-Bihter tarzı dizilere benzemesin.. Senarist duy sesimizi :D :D
abduley sahalara döndü
:D aha ozel bolum basladi
güllü ve polatın karısının olduğu sahneler de baya azaldı.. dizi eski havasını buldu.. ;) aynen devam... rtük mtük araya girmezse bu dizi full throttle devam eder...
bu ne oyle :D yaw marathon programi :D pozisyon inceleme gibi ileri geri sararlarsa da direk :D ayni olacak
haberınız yok format attım polataa özune dondu :D
ne kırdı boynunu beaaaaaaaaa :))))
leşini köpeklere yediricem nasıl bir repliktir yahu:D
sene 2010 hala 30 sene önce ki malkoç oğlu filmlerinde ki replikler dönüyor
toplantı evi bi yerden tanıdık geldimi zuhahah sexi memnudan deil mi o ev yaa koca istanbulda ev mi bulamadınız toplaşacak anılar var orada anılar:D
aynen behlülün evi gibi geldi banada :D
demedim mi memati rüya görecek diye :)