Adanalı olarak İncirliği, Feller 'i kurtarmaya gidiyorum tutmayın beni :D :D
Adam ayağımıza kadar gelmiş misafirperverliğimizden ödün vermeyeyim :D :D
Printable View
Adanalı olarak İncirliği, Feller 'i kurtarmaya gidiyorum tutmayın beni :D :D
Adam ayağımıza kadar gelmiş misafirperverliğimizden ödün vermeyeyim :D :D
adam maske bile takmıyor arkadaş
Ne polatmış be 7 yıldır bütün ülkeyi elleriyle kuruyo ama bi güne bi gün kafasına sıkan çıkmadı hep o sıkıyo.. :D
atraksıyonlu bolum fınal gıbı yapmıslar bolumu : )
sıka sıka gidiyorlar gene :) atv haberde canlı yayında konuşurken devam edicem ayrılık yok dedi zaten daha dizi başlamadan :)
bu akşam adanalı cengaverler incirliği basmasın :D:D:D
filim milim bahanede ülkemiz üzerinde ne oyunlar dönüyor.Düşündükce canım sıkılıyor.
garanti çocuğunu söyleyecek feller :D
sonraki bölümde fena ekşın belli oldu inceden bi fragman sıktılar :D
bu memati ne güzeldir ya ahauhua kopardı beni :D bölüm iyiydi, umarım 50 bölüm peşinde koştugu felleri 1 bölümde elinden kaçırmaz kabak tadı veriyor, bi iskenderi öldürene kadar ölmeyen kalmadıydı, umarım bu tempoda gider.. ama show tv nin görüntü kalitesi daha iyi ne star,kanalD,atv renkler bi acaip, izlerken zevk vermiyor
Memati in ulan coni dedi koptum :D :D :hihih:
bide polat ın yerde kayarak vurma sahnesinden sonra yerden kalkamaması efsane ban göre :D koca götünü kaldıramıyorsun atraksyom senin neyine ahuahua bide kafa sallıyorum nasıl haraketti diye :D
Çanta ağır 9861364352432 tane el bombası var :D :D
50 kere söyledim bu adam çakma 'jack bauer' aynı sahne başkan hanımın eşinin kurtarıldığ sahnede var.
Yok oda değil madem taklit ediyorsun, onun hakkını ver.
Kurtlar Vadisi Filistinin bi kısmı Adana'da çekiliyor :D bizim köyün karşısında :D :p
not: hala çekimler devam ediyormu bilmiyorum. ediyorsa izlemeye gitmek isteyenler için
fuar alanının o yoldan devam edin ilerde rüzgarlı tepe dıye bi yer var yamaç paraşütü yapılan oraya çıkarken kurmuşlar seti gerekirse daha detaylı tarif ederim :D
KV Filistin in en önemli sahneleri yanmış yeniden çekiceklerdi onla ilgili bi gelişme varmı ?