valla ne zamandan beri böle zevkli bi bölüm seyretmemiştim hele bu senenin başındaki bölümler ne kadar kötüydü işte yönetmen gerçekten çok etkili gerçekten çok güzel bölümdü
Printable View
valla ne zamandan beri böle zevkli bi bölüm seyretmemiştim hele bu senenin başındaki bölümler ne kadar kötüydü işte yönetmen gerçekten çok etkili gerçekten çok güzel bölümdü
demedi deme ibrahim bu ersoyun sonu çok kötü olacak...
film e biraz renk geldi gerçekdende ilk bölümleri nasılsı onun gibi istiyoruz yaaw.:)
bu arada mematinin ayakkabıdan şarjörü çekip vurması bitirici idi..
...mezarda yavrusunun cenazesine "abi.. üşür..." deyip de ceketini çıkarıp sarması beni bombok etti yeminle...
izleyene saygım sonsuz ama youtubedan ilk 20 dakikalık bölümünü izledim tek kelimeyle berbattı.. Bu polat alemdarın ya da saz arkadaşlarının ailesinden birisini kaybetme tribi baydı artık.. öle öle adam kalmadı etraflarında bana komik geliyor açıkçası :) bi de birisi mematinin topuguyla silahi çevirdigi sahneyi eklemiş o tam komedi :) adamı öldürdükten sonra deli dürtmüş gibi bagırıyor felan :D
yanlız atv'ye geçtikten sonra , özellikle bu son bölümlerde prodüksiyon rezalet...
çoook kötü çekiyorlar , kurgular , sahneler vs. iğrenç...
Bence harika bi bölümdü ATV'ye geçtiğinden beri senaryo daha düzgün ve daha inandırıcı oldu eski polat yok artık öle uçarak adam vurmalar 40 kişisinin üstüne koşarak ateş eden polat yok gazını almışlar azcık polatın:D iyi olmuş böle,ilk sahneler eminimki herkesin tüğlerini dikendiken yapmıştır:( mematinin o şerefsizin evinde ayakkabıdan şarjörü çekip adamı vurması bu zamana kadar izlediğim en güzel sahnedi!
#Tek anlamadığım şey Ulu beyin yerini herkes biliyo görüşmek isteyenler elini kolunu sallaya sallaya görüşüyo, polat nasıl ogrenmek ıcın bukadar güçlük çekiyo anlamış değilimm:D
yanlız yeni gelen elemana cok fit oldum :D aşırı atarlanıor. yakında kafasını alırlar :)
mezar sahnesi görmeye hasret olduğumuz sahnelerdendi çok iyiydi gerçekten.:icon_tup:yalnız o polatın ersoyun adamlarının kaldığı yerin içinde 2 silahla yürümesi ve mematinin şarjörü ayağıyla çekip adamı vurduğu kısımlar senarist in ne kadar max payne 2 oynadığının göstergesiydi bence.
sarjör sahnesi,üşür usta deme sahnesi...ve mezarlıktaki toplu çatışma özlenen sahnelerdi...sarjör gibi way a.k denilesi sahneler her ne kdr gercege uzaksada görsel olarak etkileyeci...
max payne 2 kokusunu birde :) filistin 2. fragmanında yaşadım. Polat slow motion 2 elinde silahla tarayarak uçuyor. :) 1.50dk da
video:
http://filistin.yazete.com/
Yazete.com
actıona devam..
bu herif ne piskopat birisiymis resmen.
9 canlı ulubey
ersoy reyiz. memati bombayla uçtu ya karısını kim kaçırmış.polat ı keest ne diyon lan sen diyo :hehe:
abovvv tören mören istemem gömün gitsin adam atarını yaptı ersoy reis rules :D
ulubey'in soğukkanlılığı bitiriyor beni valla
bu haftada güzel olur inş
geçen haftaki gibi hareketli bir bölüm olurda zevkle izleriz inş :) yalnız ben bu ersoyun ölümünü merak ediyorum :D
bu bölümde baya hareketli geçeceğe benziyor atarlar havada uçuyor :D:D