bende onu düşündüğümden ersoy değildir demiştim
polat ersoya, ersoy ömer babaya ışınlandı :)
Printable View
nerden izleyebilirim şuan kaçırdım bu gün ya :D
bu yoğun bakımın önünde 2 tane polis durmuyomuydu çay molası verdiler herhalde:D gittikçe mantık dışına çıkıyo hayırlısı :)
mematıde şans yok ya :D ne hevesle açtılar ambulansın kapısını kadın cıktı ıyımı bıde ambulansa telsızle rapor gelmezmı uzuldum valla bı sıkamadılar ersoya
iyice rezil ettiler ya buda iskender gibi 85645874 bölüm sonra ölür kesin.. Herkesi de öldürdükten sonra onun ölmeside bi b.ka yaramaz.. Sıkıcı oldu artık hep durgun geçiyor ilk çıktığı zamanlarından eser yok dizinin
valla ulubey :D daha çok devam etcek gibi görünüyor :D ama ii benzetti polat orası ayrı :D dizide 2 karaktere uyuz oluodum :D şimdi pusatla kardeşide eklendi:)
uyuz olduklarım : ulubey, savcı hanım, pusat ve kardeşi..
koca bolüm 85 metre alanda geçti ..sanki pembe dizi..
ben atv geçtik'den sonra izlememeye başladım geçenlerde baktım yalan rüzgarı gibi uzamış bence bu sezon bitirsinler her güzel şeyin bir sonu vardır hesabında.
pusat fena gelicek bence uzerlerine hatta şu eroincinin ogluyla fena kapışıcak ben öyle tahmin ediyorum
bu sezonun sonuna kadar öldüremezler bunu. geçmiş olsun :(
Yazete.com
ömer babada gitti galiba
ömer babanin ölmesi üzücü.yeter polat artik gebert su ersoyu
ersoy yetkili bir kişi ona bir şey olmaz :D
ya öldürdü yada başka bişiler yaptı:D
bu kadar şaşırdğına göre normalde öldürmemiştir babasını kesmiştir bir yerlerini herhalde. polatın artık delirmesi lazım hadi polat..