Ünsal başkan iyiydi hemen şöföre yıktı suçu :D
Printable View
Ünsal başkan iyiydi hemen şöföre yıktı suçu :D
ne dandik bi bolumdu
bayadır izlemiyordum son bir iki bölümüne sardım konu güzel yerlere gider bozmazlarsa bakalım neler olcak gençlerden ümitliyim sağlam sıkıntı çıkarırlar :)
konu her bölüm farkli farkli yerlere gidiyor haadi bakalim yenilmez polat gene yakalandi :D
bu hafta da 'kurtlar vadisi=izdivaç programları' gibi oldu.bune ya deterjancı yaşarın oğlu süleyman çakırın oğlu terörist başı nın oğlu kanki çıkıyo.bide acaba fragmanda farklı gösteripte filmde farklı gösteren başka dizi varmı dünyada.
nerden izleyebilirim bilen varmı :D
izlenicek yer yokmu netten ?
bu kadar boktan bir bölüm olabilirdi
her bölüm işlenen sıkıcı hastane sahnelerine birde tataroğlunun aşkı,çakırın veletleri girdi kız istemeler falan
İyice saçmaladılar bizim ufaklık bile isyan etti kapat bunu baba dedi çocuk o derece yani belgesel izler gibi hissettim sonuna kadar izleyemedim zaten
polata da geçirdiler domuz bağını
polatın kafasını kesip mematiye yollıcaklar...
Kanal 7'de şuan eski bölümleri var, gece gece iyi oldu :)
Polat'la Çakır çapkınlıkta :)
polatın kafasına sıkıyolar bu bölüm intikam kokuyor..
polat ölmücek bence :) o ölürse dizide biter :) polata sıkmış gibi Ersoy'a lanse edicek sakallılar :D :D polat sakallılarla işbirliği yapıcak :D kılıçdaroğlunun dediği gibi :D
link var mı reklamı izleyebilceğimiz?
Ölsede kurtulsak artık
Sakız bile bu kadar uzamaz kopar bi yerden sonra
hizbucular polatı 3 şartla salı vericekler ...1.israile operasyon yapıp filistine ozgürlüğe kavuşturmak..2..israilin nükleer silahlarını etkisiz hale getirmek..3 israil merkez bankası altınları fakir fukaraya dağıtılması...