o değilde gerçekten son zamanlar toparladılar. bi de tarafsızlıklarını kaybetmeselerdi 10 numara olacaktı..
Printable View
o değilde gerçekten son zamanlar toparladılar. bi de tarafsızlıklarını kaybetmeselerdi 10 numara olacaktı..
totoşlar vadisi oldu artık. bide iktdr yalakası bi dizi oldu. seviyordum izliyordum bi kaç bölümdür bıraktım daha bakmayı düşünmüyorum.
Adamın kafasına sıksaydınız :) Ne dedi ki arkadaş?
Ben TNT kanalına geçtiğinden beri izlemedim.Dediğin gibi superman sahneleri fazla abartılı.Birde böyle bir prodüksiyonun böyle aksiyon sahneleri olsun? Gerçekten komikler.Son bölüm fragmanını izledim.Bakalım Polat bu sefer nasıl yırtacak :D
bence dizinin iyi kötü olması, beklentin ile alakalı, herşeye rağmen, takip ettiğim tek yerli dizi
yeni bölüm fragmanı işler karışıyor bee :D:D:D:D:D
Kurtlar Vadisi Pusu 144. Bölüm Fragmanı | Facebook
tşk
Rıdvan.
gerçekten işler karışmış gibi görünüyor :D
Arkadaşlar , geçen muhabbeti geçti arkadaşla da , unuttum ben , ilk bölümden buyana kaç sene geçti?Kaç yılında başladı?
8.sezon oynuo olması lazım >D
oooh nolmuş yine ya.
güzel bölüm ama dingonun ahırımı la bu memleket gelip adam alıp gidiyosunuz ameke
yeni sezonda daha 1 bölüm izleyemedim :(
haydaa hakkaten bir ilginç bölüm
videoyu izleyenler nedir yaw yazın.. iş yerinde video yasak açılmıyor.. merak ettim :D :D
memati,abdul,güllü,inci anası babası herkesi kaldırıyorlar :D
kimliği belirsiz bi kişi dağda sırtında birisini taşıyor kesin polatı kurtardı biri ama kim kesin kara'dır ( ama ben fantezi yapıyorum kesin aslan bey ölmedi yıllar sonra ortaya çıktı ahahahaha ) alengirli bi bölüm
iyi bölümmüş.. :)
sanırım abd'li josef'in ölümünü polat'a yıktılar..
yeni bölüm fragman
Kurtlar Vadisi Pusu 145.Bölüm Fragmanı İzle - YouTube