mustangle götürdü ortalıgı hatun . :D
Printable View
mustangle götürdü ortalıgı hatun . :D
Kurtlar Vadisi Pusu 159.Bölüm Fragmanı - YouTube
way,,, ortalık iyice kızışıyor...
bıçak,, silah polatı durduramadı,, bakalım bu sefer FUZE işe yarıcakmı :D:D:D:D:D::D
tşk
Rıdvan..
yaz tatiline giricek yaa bölüm iyiden iyiye güzelleşti..
bu sezon hiç izlemedim yahu,baya bir bölüm kaçırdım.
pek birşey kaçırmamışsın bence , geçen 5-10 dk izliyeyim dedim o kadar bile tahammül edemedim bu diziye...nerde o eski vadii , nerde bu saçma vadiii.polat inciyle evlenmiş ondan çocuğu olmuş , memati çakır abisinin kızıyla birlikte , çakırın oğlu güya çakırın yerine geçicek ama fasa fiso , polat bi savcı bulmuş , kekolar kol geziyor , eskisi gibi iyi karakterler yok vs vs...ne lan bu uzattıkça uzattınız saçmaladıkça saçmaladınız , yeter artık bitirin şu diziyi...
vay ayı vay rokete füze diyor! izlenmez bu dizi :)
sezon finaline kadar daha da işler karışcak gibi .. güzel :)
vee sonunda mematiyi indirirler :D:D:D:D
sezon finali beyler bakalım ne olcak
http://sebastiyan.mynet.com/kurtlar-...a-vid-1790382/
tşk
Rıdvan.
daha kurtuluşu yok dizi devam etsede mematisiz gider artık :)
Sezonun finali..bence polat memati için istanbulu yakar en az 500 kişi ölür..
Dizi eski tadında değil ama Memati için üzüldüm. Umarım ölmez. Gerçi bilgisayar oyununda bile bu kadar vurulsan ölürsün. ama olsun, Türk Dizisi işte, ölmesin.:)
harmandalı iyiymiş :D
misket oynıycak kadar bozmadılar :D
sezon finalinden bile keyif alamıyorum. mundar ettiler güzelim diziyi. içine ettiler. bildiğin yalaka oldular.
Bence gazi mematiyi vuracak!
beyler dün karşıya geçiyordum bi ambulans geliyo arkadan sessizce bende uzunçayır civarında geçtim sağa yol vermek için,stada doğru gidiyoz öndede bi s500 var yeni kasa adam diyorm neden yol vermiyo plakaya takıldı gözum 06 ab xxx diye plakası var ambulans özel bi hastaneye aitti geçti peşine bitanede 7 serisi yeni kasa bmw ve öndeki mersoyla plaka birebir aynı dedm kurtlar vadisi bu olsa gerek :D ilgincdi onlar stada doğru ben kadıköyün içine doğru ayrıldım bilmiyorm nere gittiler :)
efsane zaza :D :D
güzel de oynuyor :D
Kolvastı oynarlarsa tv yi kapatırım.