her bölümü kaçırmadan izlediğim tek dizi ilk başladığında lise 2 ye gidiyordum kaç sene oldu halen devam ediyor ve ilk günkü heyecanla izlemeye devam ediyorum
her bölümü kaçırmadan izlediğim tek dizi ilk başladığında lise 2 ye gidiyordum kaç sene oldu halen devam ediyor ve ilk günkü heyecanla izlemeye devam ediyorum
Aynı şekilde bende perşembe akşamları iptalimdir![]()
perşembelerin vazgeçilmezi![]()
140.bölümden sonra izlemeyi bırakmıştım. millet bayağı bir övmeye başlamış. merak etmeye başladım tekrardan![]()
yeni bölümler diziye değişiklik katmış,güzel güzel izlemeye devam![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
10. senesi
bu bölümler sağlam ama dizi yi bir mastürbasyon gibi görüyorum artık.
kendimizi avutturacak şeyler gösteriyorlar hep.
eskiden beri izlediğim için izlemeye devam ediyorum sırf.
dün kü bölümle resmen sağlam bi dönüş yaptılar bence , reytinglerde de ortalığın aklını almışlar , 10.seneside olsa izlenebilirliğini sürdürüyorlar![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
bölümler başarılıda ben kendimi tatmin etmek uyuşturmak için izliyorum diziyi. yoksa ortadoğu bizden soruluyor ne teröristlere haddelerini bildiriyoruz ne de elimizde böyle cengaverler kaldı.
bir de resmen esad rejimine *** atıp duruyorlar medyanın, emperyalist güçlerin ve başımızdakilerin istediği gibi..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Millete palavra anlatmaya devam etsinler.
Yandaşların işlerine gelir. izlerler..
Cahil halkın da neredeyse hepsi izliyor..Herşeyi anlattıkları kadar tozpembe sanıyorlar.
eski mafya yı anlatırkende herkes doğru olduğunu bilsede girişte hayal ürünüdür yazıyorlardı , aynı düzen devam dizi başladığında sen 11 yaşındaydın dizide anlatılanların yaşandığı zamanları gördük duyduk o yüzden genel konuşma cahilllik yapmaherşeyi doğru değil tabiki şuan o kadar istihbaratı bulmak ayrı bi olay zaten , izlemiyorsanda alternatif pis yedili var tam senlik ona bak güzel kardeşim zorla değil ya
![]()
Yazdığımı niye üzerinize alıp stres yaptınız ki?
Zamanında bende her saniyesini pürdikkat izlerdim, yeni sezonun ilk bölümünden sonra izleyesim gelmedi nedense. hayal üzerinden anlatmaya devam etsinler, bir çok kişide ulan böyleymiş diyip inanıyor biliyorum.
Kendini kaptıran çok..
İzleyen izler, izlemeyen izlemez. beni tanımıyorsunuz etmiyorsunuz, nasıl pis yedili tam sana göre diyebiliyorsunuz?
cahil halkın hepsi diyosun kim üzerine alınsın obama mı
onda birazda olsa hemfikirim 10 anlatıyorsa 10 uda doğru değildir tabiki , zamanında terör diye çıkardılar 1 bölümde hemen kaldırdılar bırakmazlar anlatmaya ..
kurtlardan sonra izlenen 2. dizi oluyor o yüzden diyorum senin tespite örnek olsun diye, neyse hayırlı akşamlar
![]()
izlemeye bıkmadığım ilk 97 bölümden mi bahsediim , sonra pusu adı altındaki birbirinden heyecanlı bölümlerden mi bahsediim bilemedim , kurtlar vadisi şimdiye kadar yapılan en kaliteli en yüksek bütçeli , en çok izlenen dizilerdendir ... siyahları giyinip ona buna ters bakan kendini polat memati sanan insanlara bakıp da diziden soğumayın lütfen . onlar diziyi başka taraflarıyla izliyorkurtlar vadisi candır .. kendi gününde kendi saatinde
![]()
yeni bölüm çıkmış,,, polatın ipini kesiyorlar
way arkadaş,, polat devlet düşmanı ilan edilecek hee,,, cok enteresan olmaya başladı dizi
tşk
Rıdvan..
Kurtlar Vadisi Pusu - 165.bolum fragmani
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)