Printable View
Bu adamın tr ye gelişi nasıl olacak acaba. Buakadar olaydan sonra saçma sapan bi şekilde gelip kaldığı yerden devam etmez inşallah görevim diye. Çok su kaldırıp değişik mevzulardan sonra geri dönsün çok su kaldırsın yani :D
leyla hala anlıyamadı işlerin okuduğu gibi yürümediğini :D
Yeni fragmanda polat öldü deniliyor
PanaDizi | Kurtlar Vadisi ve Pana Dizi ve Filmleri Resmi Kanalıdır diziizle.yazete.com
Polat olmedi gecen gun evlendi balayi icin dizide kara gibi yok edecekler sonra lap diye cikacak, kursun yedi fuze yediczaten olmediyse allah belasini versin
polatın namazı kılınır.oteki dünyada goreve devem eder..
Bence polat yine polim yapıyor. İhtiyarlar başkanı az çok anladı haini. Polatla birlikte dümen yapıyorlarki haini haklasınlar. Baksanıza üyeler tehtid altında diyor eşref serefsizi vuruluyor. Zaten abdulde intikam yemini ediyor cahitle. Leyla'nın üstlerine gitmesi şaşırttı beni zira yanlış görmediysem abdul arkasında duruyor. Ama bence polata füze hiç birşey yapmadı evin o bölümü yanmadı ve polat beni ölü gibi sarın götürün herkes öldüm sansın dedi. Şuanda tedavi görüyordur gizli hastanede balayı hesabıı :D
98+174 bölüm vadi izlemiş adam olarak zor olmuyor yahu yazmak bu senaryoyu :D
Çok oldu böyle bölümler. Adam poriklinin kalbini durdurdu 5 dakika millete polim yapacam diye kendinimi öldüremeyecek.Memati e-kafasına sıkıyordu az daha eline sıktı sonra. Herkes öldü sandı abdülü.
Ama gerçekten ölen oldumu memati gibi yıkarken bile gösteriyorlar :D
ölmemiştir bencede cıkar biryerden :)
polat ölduyse dızı yalan olur ama sanmam bır sekılde cıkar polat :D
yanlış post
Bencede sardıkları ceset başkasının, patlamada yanınca anlamadı bunlar Polat sandılar :D
105k$ lık yüz görümlüğü takmış :) dizide bitti emekliye ayrılır artık. kaçtane sitesi var adamın :) kiralar yeter heralde :D
Polat dediğin adam 1 kurşun 1 füzeyle ölürmü be..Cesedi yıkanırken görmeden inanmam.
Düz mantik :D polat olurse dizi biter bu aylardada dizi bitemeyemecegine gore bi kac bolume cikar bi yerlerden :D
maskeli Polat değilse ben bir şey bilmiyorum heheheh