Evet gerçek hayattada o hatun Racinin kız arkadaşı :D
Aslında Gerçek hayattaki Yengesiyle oynuyo Polatım :D huehueuhhue
Printable View
evet kız arkadaşı yazmıştım bende ulus 29 da karşı masama oturdular..
heredot cevdetmidir nedir onunla beraberdiler birde sinan çetin.. vsvsvs
çok güzel çok duru bir kız ama..
başka tvde bu kadar heycanlı olmaz herhalde :D kesin bişeler eksilir
cok sıktılar ama soguttular dzıyı bır an once baslasa cok ıı olur
çok ara verdiler bence biti
Aslında tam ortam oluştu diziye ...
Kazılar gözaltına alınmalar tam konu oldu kurtlar vadisine
özledik basladın artık yeter hangi kanalda olcagı sorun degil
haftalardır hiç keyfim yok, bi dizi bu vardı izlediğim onuda yalan etttiler..
nedir bu işin aslı herkez birşey söylüyor?kanalla anlaşamadı vs vs gibi..
kanal 1 diye haber aldık sonra atv dendi baslıycaksa baslasın persembe geceleri zor gecio :D bi keyfimiz vardı onunda icine ettiler saolsunlar
sen haber alamıyosan biz nası yapacaz yaw ?
gözümüz kulağımız sendin diziyle ilgili :D
http://www.milliyet.com.tr/GaleriHab...ftype=1&PAGE=2
Show TV'nin yapımcı firma Pana Film'e ödeme yapmadığı için yaklaşık üç aydır yeni bölümleri çekilmeyen "Kurtlar Vadisi" dizisi ekrana dönüyor. Başka kanala transfer olması gündeme gelen dizinin yine perşembe akşamları aynı saatte ve Show TV'de ekrana geleceği açıklandı. Show TV ile yeniden el sıkışan yapımcı firma Pana Film yaptığı açıklamada, "Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, verdiği aranın ardından yine Show TV ekranlarına başlıyor. Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği "Kurtlar Vadisi Pusu", izleyicileriyle yine kendi gününde, kendi saatinde, kendi kanalında buluşacak" cümlelerine yer verdi. Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban ve Can Gürzap, Sönmez Atasoy gibi oyuncuların rol aldığı dizinin yeni bölümlerinde oyuncu değişikliği yapılmayacağı belirtildi. Pana Film yetkilileri, Kurtlar Vadisi'yle birlikte ekrandan çektikleri yine Show TV'de ekrana gelen "Eşref Saati" dizisine ise devam etmeyeceklerini ifade etti.
bugün 2 şeye çok sevindim
1-Techturkey
2-Kurtlar Vadisi
Oh be :D
show tv ile devam edeceği 3 hafta gibi bir süre önce kesinleşmişti neden hala yayına girmedi anlamadım
hadı yaa baslasın artık su dızıı :)