:D yalan ruzgarı
Printable View
:D yalan ruzgarı
OH be kendime geldim ayda bir yapmam gerenk :) :)
dizinin adını da kelebekler vadisi yapsınlar artık...
Haydiii....yazık oldu bak
İskender çok güzel atv kullanıyor hastası oldum :)))
Harbi brezilya dizisi gibi bitti :D
dizi buram buram aşk kokuyor bu ne lan dedim bi baktım yönetmen kadın olmuş :D:D:D
ee ekonomik krizden dolayı ekonomik kurtlar vadisi oldu artık.
Bu ebrunun babası ihtiyarların yardımcısına benziyor sanki
Raci Şaşmazın sevgilisi dizide kardeşiyle evleniyo huehuehuhue gerçek hayatla normal hayatı karıştıran kurtlar vadisi birbirini vurmıya :D
ebru nun babası ihtiyarlardan biri mi acep ?
edit: tamam tamam şimdi hatırladım bu adam Fbc nin dediği gibi yardımcılardan biri. E o zaman kesin kız da iskenderin kızı. hatta iskender ihtiyarların icinde belki.. neyse 2-3 haftaya anca çıkar bu işin kokusu. şimdi sundukce sunecek bu iş.
bu kesın ıskenderın kızı adamda onun ekıpten sanırım :D gozlerı fal tası gıbı acıldı herıfın :D
evet onada benzıo polatla ılk konusan adam :)
harbi bu ihtimallerden biri cıkarsa kız bu dizinin suyu cıkmiş olur harbi brazil spec olur tam :D
yazık oldu polata yahu bu polatında sevdıı kızlara bak sans demekkı :D
Ben yüzüğe takıldım. Kaffam kadar yüzük (2 f ile). Oha dedim. Bizimki görmesin. :D
O değilde eğer hakkaten herkezin düşündüğü gibi o kız iskenderin kızı çıkarsa senaristleri kovmalı. Bu kadar Brezilya kopyası olmaz.
- Hayır Maria Mercedes. Siz evlenemezsiniz. O çünkü Henry Ford'un oğlu. :p
Bu arada Muro da dolarları görünce gitti sıktı adama. Herkez atlamış Muro'yu. :D
bncede bu ıhtıyarlar ıle ıskender bır zaten
ıskender de kızını bılıyo adamda ıhtıyarlardan al sana bılmece bı 30 bolum gıder :D
O zaman polatın anneside ihtiyarların tayfadan :p