teşekkürler....
Printable View
teşekkürler....
49sn. de kapının camını kırıp uçan polatsa eğer sakalımı keserim :D
Bu hafta tekrarı vercekler , kriz yuzundenmiş.
KURTLAR VADİ'Sİ KRİZ YÜZÜNDEN ARA VEREBİLİR
Global kriz dizileri de vurdu. Kurtlar Vadisi Pusu, kanaldan alacaklarını tahsil edemediği için önümüzdeki hafta tekrar bölümüyle yayınlanacak. Diziye bir süre ara verilebileceği de söyleniyor.
Yeni Şafak gazetesi yazarı Orhan Turan'dan Vadi müptelalarını üzecek haber!
Türk televizyonlarında 1 ay öncesine kadar sayısı 60'ı bulan televizyon dizileri, yaşanan ekonomik krizle birlikte 45'e kadar indi. Yapımcılar ekonomi politikası uygulamaya çalışıyor. Reytingi yüksek olan Binbir Gece Dizisi indirime giderek kaldırılmaktan son anda kurtuldu. Türkiye'nin en çok seyredilen dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi Pusu da, yayıncı kanalı Show TV'den alacağını alamadığı için önümüzdeki hafta tekrar bölümüyle yayına girecek.
Sorun aşılamazsa dizinin yayından kalkabileceği de söylenenler arasında. Dizinin yapımcı şirketi olan Pana Film yetkilileri ise gazetemize, “Şu an için sadece dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünün tekrar olacağını söyleyebiliriz. Bunun dışında konuşmak doğru olmaz” açıklamasını yaptı.
Bölüm başına 1 miyon Dolar gelir getiren Kurtlar Vadisi, aynı zamanda Türkiye'nin en yüksek bütçeli dizisi.
http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx...&dt=2008/10/26
haydaaa olmadı bu sımdı ya
ok krız var ama bunlarda tekrar ıcın bılerekmı yapıyolar ne TV polıtıkasımı var acaba nedır ?
kv bu hafta tekrar ondan sonra bi kaç hafta boş geçip bitirilebilir. kanal da ödeme porblemleri sebebiyle.
bende fellik fellik fragman arıyorum olacak iş mi bu
daha krizin k sı gelmedi ve piyasalar bu halde.. krizin kendisi gelince ortalık toz duman olacak belli ki..
Allah sonumuzu hayır etsin..
KV de bugüne kadar aldığı yüksek meblalara saysın diyeceğim de show tv yi de sevmiyorum ki.. trt de versin anasını satayım..hortumcular kazanacağına devletin kanalı kazansın.
senin sayende kv yayından kaldırılmayacak sende olmasan.
nasılda düşünemedi panafilm böyle bi çözüm.
arkadaşlar trt vs demişsiniz ama trt gibi bi kanalın böyle bir bütçeye sahip olmadığını bilin. en fazla dış yapımlara bütçe ayıran kanallar show ve kanal dir ki kanal d bile binbir geceyi yayından kaldıracak. başka kanallarında bu işin altından kalkıcak bütçeleri yok:icon_tup:
bugün milliyette okudum panafilm ocak ayına kadar transfer söz konusu değil demiş
yalan bunlar ya ne krizi ahaha
o kadar reklam geliri nereye gidiyor şaşırdım,reklam arası dizi izletiyorlar sora mırın kırın
yarım trilyona yakın maaliyeti olan bi diziden 1 trilyon kazanmalısın ki yayın devam edebilsin aksi halde sadece kanal olarak yapım şirketini finanse etmiş olursun çünkü kanal reklam gelirini ortalama 90 gün içinde tahsil ediyo. bu günlerde birde reklam kampanyalarının çok düşük olduğu bir dönem olduğu için pek riske girmiyorlar.
bende atvyle görüştüklerini okumuştum bi yerde
transfer olabilirmiş
arkadaşlar oyuncularda çok büyük rakamlar alıyorlar.. zamanında çakır 35000 ytl yi beğenmeyip 50.000 ytl istediğinde çakırı öldürü vermişlerdi :D heheh
KanalD dizileri de bu persembe tekrar, hepsi mi krizde :D
bence polat için biraz daha halkta merak uyandırmak için yapılan bir olay...