reklamların arasına dizi koymuşlar
Printable View
reklamların arasına dizi koymuşlar
Bazı dizler para mevzusundan 2 haftada bir cıkcakmış...Binbir gece felan sanırım kurtlarda öyle olur...Öyle bile olsa bu kadar tutulan bi kurtlar bu kadar etkileniyosa diyer diziler ne yapsın.
bu ülkede en çok sevilen dizilerden biri bu dizi
bana kalırsa en son krizde bu diziyi vurar
altında başka şeyler var kesin
birçok dizi yayından kalktı bence kurtlar vadisini kaldırmazlar en çok izlenen dizi yayından kalkarsa dizi sektörü ölmüş demektir
Yakında kurtlar vadiside ATV ye gecer Aralarında fener mener hallederler paranın lafı olmaz :)
heryerde kriz var arkadaşlar
para dönmüyor piyasada. bu reklam sektörü için de geçerli
tv reklamı değil ama eniştemin istanbulda bi organizasyon şirketi var ve büyük firmalarla iş yapıyor dönem dönem
yazın başında yaptığı işin parasını hala alamadı,o da sıkıntı yaşıyor bu aralar..
bi dizi keyfimiz vardı onunda ... :)
ya ben bu fener esprisini kaçırdım anlamadım :D:D
yeni fragman çıktı, kaçmış bizimki :)
link varmı ben aradım bulamadım fragmanı..
45. Bölüm Fragmanı
http://www.kurtlarvadisi.com/kvp45.html
fragmandan ziyade bütün bölümü anlatmışlar nerdeyse
teşekkurler..:)
cidden doğru ,bölümü izledik hep beraber ne merak kaldı ne birşey .. artık perşembe akşamına program yapabiliriz. gece torrentten indirir izleriz detayları.
detay derken artık polat kaçarken ilk adımı sağ ile mi attı sol ile mi falan onlara bakarız...
ben fragmanları falan izlemiyorum, hatta reklam arası falan çıkınca kanal değiştiriyorum. tadı tuzu kaçmasın, dizi gününü bekliyorum :)..
Ozaman abi dizi geceside diziyi seyretme ertesi gün netten indir reklamsız takıl :D