Selam arkadaşlar ,ıst. Fatih civarında kaliteli ve uygun fiyatlı cam filmi yaptıracağım bildiğiniz bi yer varmıdır?
Selam arkadaşlar ,ıst. Fatih civarında kaliteli ve uygun fiyatlı cam filmi yaptıracağım bildiğiniz bi yer varmıdır?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Hepsi uygun fıyatlı 50 TL ama kalıtesını soyle anlatayım camı 3 kere kapa aç ÇİZİLMEZ cam fılmlerı turkıye fızıkı harıtası gıbı oluyor dısarıyı goremıyosunuz cızıklerden. en guzelı ıyı bır para verıp ısın ehlıne yaptırmak.
Zeytinburnu'nda kendi arabamı yaptırdığım bi yer var. İşçiliği güzel cidden 5 yıl garantili 150 demisti 130 yaptırmıstım) düşünürseniz...
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Yeni aldığım aracımda cam filmi var, özellikle ön camlar sanki kuyu suyuyla yıkamışsın da öyle bırakmışsın gibi hep leke ve çiziklerle dolu. Hem bu yüzden hem polislerle kanka olmamak için söktürmek istiyorum. İşinin ehli sökerken cam motorudur rezistanstır gibi şeylerin anasını ağlatmayacak bir yer var mıdır Avrupa yakasında?
hiç öyle yalan olacak bir durum yok canını sıkma. kendin bile sökebilirsin, vaktini de almaz. Aynı film yaptıkları gibi hafif sabunlu bir suyu püskürterek yavaş yavaş çekersen sorunsuzca çıkar. eğer camda film kalıntıları kalırsa, nemli bir bezle silersen onları da toplarsın kolaylıkla. parana yazık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)