arkadaşlar işe işveren işe giriş çıkış saatimden dolayı yan çizmeye başladı 1000 lira vereyim harçlık yeter diyorİşyerimle evim arası 45 km sabahları 10-11 arası dükkanda oluyorum akşam da 6.30 7 arası çıkıyorum bu cumarteside dahil böyle . Adam diyorki kabul etmiyorsan dava aç. Bende 2 şahit gösteririm geç geldiğine dair. Uğraşırsın diyor sizce ne yapmalıyım sonuçta genel çalışma saatini topladığımızda 8 saat yapıyor öylede böylede
Bunca zaman sorun yoktuda simdimi aklina gelmis, bence iyi bir avukata danis gerekli uyarilari avukat araciligi ile yap hata yapip kendini haksiz yere dusurme
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Patron kıllık yapacak anlaşılan, sakına sakın işten ayrılırken istifa ediyorum diye dilekçe yazma "askerlik sebebiyle" diye belirt.
Aynı konuda 6ay sonra benim de yardıma ihtiyacım olucak konu gunvel olsun.
Silüsü almadan çıkışımı alamıyorum değil mi (silüsü de teslim tarihinden bir kac hafta once veriyorlar mış?) şöyle 1ay kafa tatili yapsam hiç fena olmaz![]()
Öncelikle şunu bil sen askere gitmene yakın 5 ay kaladan itibaren sana mobing yaparsa sana yargı yolu açık. Kanunen sana böyle birşey yapması yasak. Bunu iyice araştır ve avukatla konuş.
Adama kanun böyle yapamazsın her türlü açıyorum dediğinde bakalım o tuttuğu iki şahit işine yarayacakmı.
silüsü almadan çıkışı alamadığımıza eminmisiniz ? ben şimdi askerlik dolayısıyla 27 ekimden(siliüs veriliş tarihi) önce ayrılamıyomuyum? ipler koptu dilekçeyi şimdi vericem dilekçe tarihi 02.10.2014 ayrılacağım tarihi ne yazayım çok acil bilgi lazım
Dava ac.
Bahsettigi taroh saatleri hesaplayinca zaten haftada 45 saat yapar. Haftada 45 saat yasal calisma siniridir. Fazlasinda Fazla mesai odemek zorundadir.
Hiç taviz verme. Benzeri başıma geldi mike mike aldım o tazminatı)))
kaç lira alacağın çkıyor,ona göre anlaşma miktarını belirlersin..bizide bilgilendirirsen iyi olur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)