55 yaş+ birisinin üzerine alırsanız daha uygun çıkar almayı düşündüğünüz kişinin tc numarası ile sistemden trafikteki hasarsızlık kademesine bakabilirim isterseniz ona göre satışı alırsınız.
sigorta teklifi verebilmeniz için hangi bilgiler gerekli?
Yenileme ise Tc no - Plaka - Ruhsat belge seri no ( Rustat'ta Tc ve adresin yazılı olduğu sayfanın en alt sağ köşesinde bulunan 2 harf 6 rakam (örnek olark BZ 567230)
Yeni satış ise Tc no - Plaka - Asbis no (Noterden alınan araç tesciline ilişkin gecici belgenin en üst sol tarafında yazan 2016 ile başlayan 19 haneli numara asbis)
@turkerrr sağolsun trafik sigortası için çok iyi bir fiyat verdi. yıllardır çalıştığım acentadan teklif bekliyorum, büyük ihtimalle teklifi değerlendiririm. sigortam.net ten teklif almıştım neredeyse yarısını çıkardı. tavsiye ederim şimdiden
@R.I.P Mesaj kutunu boşaltabilir misin.
kasko için fiyat verebilecek varmı arkadaşlar?
@jeffy mail ya da pm den bilgileri yollarsan bakabilirim
Bu ziraat bankası ucuza sigorta yapıyo muhabbeti doğrumu _?
Arkadaşlar trafik kasko konusunda fiyat almak için özelden ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar benim sigorta da 9 Eylül 2016'da bitiyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar ulaşabilirler mi zahmet olmazsa.
bilgileri gönderebilirseniz bakalım fiyat
Özelden yazıyorum
En uygun Trafik ve Kasko teklifleri için bilgileri pm ya da mail atmanız yeterlidir.
1998 yılından bu yana hizmet vermekteyiz.
Acentemiz Pendik Çarşı'da Doğu Mah. Namık Kemal Cad. No:12 - Pendik - İstanbul
Acente Tel : 0(216) 390 73 98 - 0(216) 390 27 29
mail: goksel@alemdarsigorta.com
Acil teklif almak için whatsapptan gerekli bilgileri 0532 374 02 22 yollarsanız daha hızlı yardımcı olurum.