Whatsapp ile 5dk'da hallediyorsunuz teklifleri de,poliçeleri de. Ben artık hiçbir yeri aramıyorum sayenizde.
müşteriler sigortacıya fiyat veriyor artık :)
Ankara da yardımcı olabilecek var mı
Trafik sigortası,kasko,dask,sağlık,seyahat,konut sigortalarınız için pm atmanız yeterlidir.
15 ayrı şirketten fiyat çalışıyorum.
Bugün yeniledim aracımın trafik sigortasını, Mapfre sigrorta son kademe indirim, 67 plaka ikamet Zonguldak, 406 TL ödedim...
Trafik sigortasında iddaalı fiyatlar için pm atabilirisiniz :)
Sigorta sektöründe Kasko-Trafik kesmeye yetkili tüm şirketlerden poliçe hazılıyorum.
teklif@gokselsigorta.com mailden ulaşabilirsiniz.
ethica sigorta nasıldır ? kaza bela durumunda karşı taraftan küfür yemeyelim
Bana 2k TL sigorta çıkıyor daha uygun çıkarırım diyen varsa atayım bilgileri.
Fiat palio 1.3 multijet kamyonet aldım.Sigortası bana ortalama tahmini ne çıkar?üstüme alacağım ilk araç olacak.
15 farkli sirketten fiyat alismasi yapabiliyorum. Teklif almak isteyenler pm atabilir.
25 şirketten teklif veriyorum.En uygun fiyatlar için pm atmanız yeterlidir.
Gün içerisinde whatsapp'tan ulaşırsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 'trafik, kasko, dask, konut' hertürlü sigorta işleminde.
0506 319 2891
Pendik te Göksel abi vardı forumda herkes ona yaptırırdı. en uygununu söyler yapardı isteyene numarasını verebilirim. Gerçi görünce yorumu yazar kendi :)
Teklifleriniz için pm atmanız yeterlidir.
almayı düşündüğüm aracın sistem üzerinden exper raporuna ve kazalı resimlerine ulaşabilacek ,yardımcı olacak varmı aramızda ?