User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Amerikan Araç Ustası hk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb Amerikan Araç Ustası hk.

Merhabalar Arkadaşlar

Şu an hali hazırda kullandığımız 1998 Model Chreysler Grand Voyager 3.8 AWD aracım için adam akıllı çok fazla geçirmeyecek bir usta arıyorum.

Arabayı o sanayiden bu sanayiye o ustadan bu ustaya götürmekten araç hoşaf oldu. 2 kere motor yapıldı 2 kere şanzıman yapıldı ama araç bana mısın demiyor.

Evim İstanbul İçerenköy tarafında ama adam akıllı bir usta varsa karşıyada geçebilirim.

Sorunlarım;

Araç Benzinde yığılıyor gitmiyor LPG de bi nebze daha iyi.

Aşırı fazla yakıyor, 7 km yolda 10 lt benzin yemişliği var LPG de nispeten daha iyi 42 LT depoyu full doldurup 120 150 km gidebiliyorum şanslıysam.

sağ ön aks lalesi dönüşlerde ses yapıyor.

ara hızlanmalarda ve ilk marşda kara duman vazgeçilmezimiz oldu

motor soğukken hiç gitmiyordu şimdi bi nebze gidiyor ama soğukken yokuş çıkmaya kalkarsam herhangi bir sebepden kaz kestiğim anda stop ediyor

bu tarz bazı sorunlarım daha var fikirleriniz almak isterim birde adam akıllı bir usta tavsiyesi çok makbule geçer.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    maslakda hacı abi varda ismini unuttum benim vetteyi 3-4 kez ona götürmüşdüm.. içerde bir tane stingray vardır klasik egzozcu apo abinin bir alt sokağında .. yanında amerikan parçacısı var .. fiyatlarıda uygundur tabii uygunluk göreceli ama bana uygun gelmişti..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)