Yeri:
http://i59.tinypic.com/k2z29y.png
Printable View
Marmaris-Rodos yapılabilir. Ya da Çeşme -Sakız oradan da Hellenic Seaways vb şirketlerle aktarma. Yunan feribot firmaları adalar arasında dolmuş gibi çalışıyor ve fiyatlar çok uygun . Direk uçuş çok büyük ihtimal yoktur.
Buraya şöyle bir post bekliyorum.
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
tur mu duzenlesek napsak ?
Havaalanı yakınlarında kalınmalı.
Sımdıden oteller doluyor.
çok yüksek ihtimal izleyici olarak bende gidicem.İzleyiciler olarak toplu bir organizasyon yapsakta beraber gitsek ya ?
1 dahakine inşallah
Bence Esmotor, miniks, yürekli garage , ademsezer vs gibilerin kesin gitmesi gerekiyor.
İnş beklenen ilgiyi görür..
bodrumdan kos ve rodos adasına günlük gidilebiliyordu fakat akşam 5 gibi geri dönmek şartıyla. vize gerekebilir
Sununla ılgılı bır abımız organızasyon duzenlese herkesı bıraraya toplasa cok guzel olur aslında.. Buradan guzel bır lıste cıkacaktır..
3 farklı havalimanı mı var burda benmi yanlış anladım
ben gereklı odemelerı yaptım otel vs katılım ucretı vs allahın ıznı olursa katılıyorum... kalabalık bı grup eslerımızle gıdıyoruz bodrumdan ferry varmış sanırım orayaarastırmaya devam edıyorum tabı
carolita sagolasin buraya tasidigin icin, cok vaktim olmuyor buraya da yazmaya iyi olmus.
Beyler ben tur duzenlemeyi dusunuyorum rehber bi arkadasim araciligyla gelirim diyenler el kaldirsin ne kadar kalabalik olursak fiyatlar okadar asagi iner.
Canlı yayınla izleriz bizde :)
Ozan'ın aracını Almanya'dan Evotech'in yazılımcısı modlıyacak.
Bu yarıslarda onlarca basarıları var sadece yazılım ve egsozla.
Bakalım neler olacak....
Otel vs odedık,gıdıyoruz 4 cıft.