"App Plaka Merkezi"ni bilmem de 'App Merkezi' adı altında hatta instagram hesabı "appmerkezi" olan arkadaş ile (Akın Gökçe) sıkıntısız hızlı bir alışverişim olmuştu.
Printable View
"App Plaka Merkezi"ni bilmem de 'App Merkezi' adı altında hatta instagram hesabı "appmerkezi" olan arkadaş ile (Akın Gökçe) sıkıntısız hızlı bir alışverişim olmuştu.
70tl'ye bizim okana yaptırdım (okanturan) bi arkadaşım için ertesi gün elimdeydi.
ucuzunu arıyorsanız iş yapacağınız adam sağlam olmalı gerisi hikaye.
Plaka konusunda @Melih-Ö tek geçerim. Kendim çevrem ve arkadaşlarımında hemen hemen hepsine öneriyorum. Sadece ben değil tüm çevrem memnunlar.
ümraniye app plaka tek geçerim. Direk dükkanda basıp uygulamasını yapıyor. Tertemiz.
Öncelikle Bu tür işlerde fiyattan kaçmamak gerekiyor. 3 kuruş fazla olsun temiz olsun. Bütün arkadaş çevreme melih özlem abimi yönlendiriyorum esnaflığıyla işçiliğiyle bizi her zaman memnun etmiştir :)
Melih abi iyidir her konuda alışveriş olsun esnaflık olsun bende referans olurum gözüm kapalı ;)
ucuz etin yahnisi misali , 30 tl fazla olsun temiz olsun.
Melih iyidir plakayı yazıyom 24 saat içinde plaka elimde :)
Geçmiş olsun sizede
Adana ve çevresi için de ben yardımcı olabilirim hem app hem pleksi için.
Geçmiş olsun.
Birkeresinde APP plaka için Göztepe civarında bir dükkana girdim.
İşi yapan arkadaşın en az 3-4 telefonu vardı ve hiç susmuyorlardı.
Ofis telefonu da ayrıca çalıyordu.
Kapıda bekleyen 2-3 müşteri vardı ve bunların üstüne arada Polis memurları gelip plaka bastırıyorlardı :)
Demek istediğim, aşırı talep sebebiyle böyle durumlar yaşanıyordur.
Tüm plakaları APP tarzına çevirsinler de bitsin bu işkence taraftarıyım :)
Hallederiz limited şti sanayi ticaret Eray Yümsel bu konuda süper.. 5 takim plaka yaptirdim , bi sıkıntım olmadi..
Eminim ki Sekolive Serkanimda da sorun olmaz..
Adana'da olmama rağmen plakalarımı Eray Yümsel'e yaptırmıştım. Kendisini tanımam ama buradan irtibatını bulup iş yaptırdım. Birkaç arkadaşıma da önerdim. Hiçbirimiz sorun yaşamadık. Kapımıza kadar sorunsuz, hızlı şekilde ulaştı. Tekrar bastıracak olsam düşünmem.
Eray Yümsel'den daha önce 8-10 kere plaka bastırdım , hiçbirinde ne bir sorun , nede bir problemle karşılaşmadım...Hatta 1 keresinde ödeme yapmadan plaka bile gelmişti..
1'kerede Melih-Ö'den plaka bastırdım aynı şekilde sorunsuz ve zamanında teslim oldu..Biraz uygun olsun diye riske girmeye değmez bence..
ne ucuz eti abicim 70 tl ucuzmu ? pahalı bile bence...
serkan (SekoLive) işi rast gelsin 10'a yakın app-pleksi yollamıştır bana, hepsi de 10 numara. işçilik ve malzeme kalitesi hepsinde alman seviyesinde. :)