haydaaa hani iyileşiyordu?
kötü oldu bu :(
Printable View
haydaaa hani iyileşiyordu?
kötü oldu bu :(
Allah rahmet eylesin, toprağı bol mekanı cennet olsun.
allahım ya, ailesi için ne büyük bir acıdır, nasıl dayanılır böyle bir acıya? allah rahmet eylesin, rabbim geride kalanlara sabır versin. çok üzücü ya, insan söyleyecek söz bulamıyor. değer mi küçücük bir kardeşimizin canına? boğazım düğümleniyor, başka bir şey diyemiyorum.
Cok uzuldum Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin simdi bize dusen cenazeye katilmak ailenin yaninda olmak.acaba cenaze ne zaman nerde defnedilecek.
Allah rahmet eylesin.. Ailesine sabırlar versin
Allah rahmet eylesın cok uzuldum :(
Hadi ya çok kötü oldu bu olay . Allah rahmet eylesin . Pilot a laf eden yine bir ton mesaj yağacak şimdi biliyorum , ama hiç suçu yokken vicdan azabından rahat edemeyecek, onun içinde üzücü bir durum . Allah çocuğun ailesine de pilot arkadaş a da sabır versin.
Allah rahmet eylesin.
Ailenin acısı, şöförün ızdırabı ömürleri boyu devam edecek Allah yardımcıları olsun.
allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin
Allah ailesine sabır versin..
Mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin, sürücü arkadaşa Allah yardım etsin zor bir dönem.
bugün hürriyet ankara ekinde ölüm haberini yazmışlar:
http://www.hurriyet.com.tr/ankara/27537091.asp
Otomobil tutkunu Emre'nin acılı babası Eyüp Özdemir, yıllar sonra erkek çocuğa sahip olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Oğlum eniştesi ile birlikte yarışları izlemeye gitmişti. Ancak önlem alınmaması ve dikkatsiz bir yarışçı nedeniyle ağır yaralandı. Yoğun bakım ünitesinde 10 gün yaşama tutunabildi. Güvenlik önlemlerini almayanlar ve oğlumun ölümüne sebebiyet veren sürücünün cezalandırılması için hukuk yolunda hakkımı arayacağım" dedi.
Eyüp Bey acılısın anlıyoruz ama bu olayda sürücünün ne kabahati var? Oğlunun orada ne işi vardı onu sorgulattır bence.
Burda çocuğu oraya gitmesine izin veren aileden oraya götüren enişteden içeri alan güvenlikten orada olmasından rahatsız olmayan bizlerden Aracın spoylerini takan ustaya kadar herkesin suçu var ;( kimse böyle bişey Olmasını istemezdi Allah aileye ve Kazayı yapan arkadaşımıza sabır versin... Umarım bidaha böyle bi olay hiç tekrarlanmaz ;(
Hadi bee çok kötü oldu bu :( Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin. inşallah sadece SORUMLULAR cezasını öder.