User Tag List

Sayfa 9/19 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
356 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Redbull yanlama kaza

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kedi > cocuk.

tebrıkler. deger yargına hayran kaldım kardesım.

+son anda onumde kedı gorduysem ya da bır hayvanın lastık uzerınden gectıgıne daır en ufak suphem olursa dahı dururum, evet.

++ bana alıntı yapmayın. okey. HEYECAN dan sutuna vurunca cocuga zarar gordugunu farketmemıstır. bu dunyaca unlu yarısa devam etmek zorunda hıssetmıstır kendını. ben ozur dılıyorum herkesden. cocuk mu? bosverın ya. 140.000tl harcanmıs araca asıl yazık oldu bence...
    Ya wolrath kim orada cocuk olduğunun farkına varabilir allah aşkına. Pisttesin yarışın yapıldığı bir noktada duvara vuruyorsun acaba cocuga vurmuş olabilir miyim diye kim hissedebilir?

Dağda ayıya kurşun sıkıp ulan ya köpekbalığı vurduysam dur bi bakayım demek gibi bişey bu. O cocugun orada OLMAMASI LAZIM. Eğer oluyorsa şöför suçlu değil!

ersandeniz
    Misafir
    bazı arkadaşlar sanki adam yolda sıfır çizerken çarpmış gibi yazıyor.. adam trafiğe kapalı alanda, tamamen drift yapması için ayrılmış alanda yapıyor kazayı, sizce orada hatalı olan pilot mu, yoksa o çocuğun ve basın mensuplarının güvenli bir bölgede bulunmasını sağlamayanlarda suç

vtanju - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesaji aldiysan gerisini bosver, cunku laf ebeligine gerek yok. benim bu bilgisayarda tr klavye yok. noktalama hatalarinda yazarsan sevinirim

saygilar

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankaraya koskoca baskentte bir tane pist yok ya ne biçim bir milletiz idareyiz belediyede utanmadan orda bu organizasyona izin verdi herseyi geçtim video izlerken yabanci biri gorse neresinlan bu batakhane der hersey problem bu memlekette anasini satayim simdi orda organizasyona izin veren belediyeden organizasyon sahibi ne kadar tazminat odeyecek nenkadar ceza alacak gorecez orda 1 milyon tazminat var ortalama bu parayi davaya avukata verene kadar piste subvasyone etse adam gibi yaris olur ankarada 50 tane ciddi guclu araba var assa yukari ama drag yapacak mekan yoj drifte duzluk yok ne kadar cok fedakarlik yapiyoruz bu memlekete 50 kurusluk benzini 5 liraya aliyoruz sonra vatan haini kopekler nemalaniyor butun meyvelerinden isyan etmemek elde degil yaralanan kardesime Allah acil şifalar versin
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam bir duruyor zaten neye vurdum noldu diye.Tiribünler oooo falan bilmem ne diyince bişey yok demek ki diyip devam etmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlama ama bu kadar türkçeyi katlederken türkçe bir kanunu doğru okuyup okuyamadığın konusunda kafam karıştı.

Herkez değil => Herkes
    Çünki değil => Çünkü
    Noktalama virgülden bahsetmiyorum bile.
    katlederkenden sonra virgule koyman gerekmiyormu

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görevlilerin dur ikazını zor gördü adam. Çocugu nasıl görsün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtanju Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesaji aldiysan gerisini bosver, cunku laf ebeligine gerek yok. benim bu bilgisayarda tr klavye yok. noktalama hatalarinda yazarsan sevinirim

saygilar
    Hataların tr klavye ile alakası yok. S yazman gereken yerlere Z, ü yazman gereken yerlere i yazmışsın. Bunuda türkçe klavye yok demişsin.

Sanırsam türkçe klavyede S ve Ü harfi yok. Bak yazdığım şeyi bile anlayamamışsın ki; kanunu nasıl anladın onu anlat sen önce.

Alıntı vtanju Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katlederkenden sonra virgule koyman gerekmiyormu
    Soru ekleri de ayrı yazılır. Dahi anlamında ki de de. Gerekmiyor mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam onlari duzeltim. sagol, ben ilkokul 3. kadar tr okudum ama bahane degil. sen niye bunlara takildin simdi, konuyu dagitma! ben gayet guzel bir mesaj vermeye calistim, ama senin gibi ebeler varken isimiz zor.

saygilar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hataların tr klavye ile alakası yok. S yazman gereken yerlere Z, ü yazman gereken yerlere i yazmışsın. Bunuda türkçe klavye yok demişsin.

Sanırsam türkçe klavyede S ve Ü harfi yok. Bak yazdığım şeyi bile anlayamamışsın ki; kanunu nasıl anladın onu anlat sen önce.

Soru ekleri de ayrı yazılır. Dahi anlamında ki de de. Gerekmiyor mu?

sende virgulu eksik kullanmissin, olabilir, problem yok. konuyu nereden nereye cekmeyi basardin.

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor sporları tehlikelidir...

Araba kontrolden de çıkar, bariyere de vurur, takla da atar, yanabilir vs vs..

Burada bence birinci derecede suçlu, çocuğunu güvenli bölgenin dışında, piste sıfır yere getiren "torpilli" ama cahil babadır.

Sonraki sıralarda ise, apaçi seyirci, yerleşik adam gibi pisti olmayan başkentte derme çatma piste çevrilen yerlerde organizasyon yapanlar, sensasyonel haber peşindeki medya, ve Ankara şehridir.

Bir de, yarışı zamanında durdurmayıp, araca kırmızı bayrak sallayamayan sevgili gözetmen kardeşlerim var, ne yazık ki çok geç reaksiyon verdiler.

Pilot aracının arkasının vurduğu yerde ne bir çocuğu görebilir, ne de böyle bir ihtimal aklına gelebilir, sonuçta o güvenliği alındığını farzettiği bir pistte yarışıyor. Kırmızı bayrak yoksa durmak zorunda falan da değildir. O hakemlerin görevi.

Pist olmadan bu iş daha uzuun yıllar yalan olur Angara'da, umarım çocuk tez iyileşir, kanı gördüğümüzde çok korktuk...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    foruma uye olmadan once bir turkce yeterlilik testi yapalim, uyelerin derecesine gore yetkide verin, iyi olmaz mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamda pilotlarda herseyi varsayip guvenmemeli, cogu egitimli profesyonel insanlar, pistin durumunu gorup yarismayabilir.

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya abi sacma sacma konusmayin kac yasinda adamlarsiniz ya. illa muhalefet olmak icin konusuyosunuz adamin sucu var demeye nasil vijdaniniz elveriyor ya.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtanju sadece saçmalıyorsun başka hiç birşey yapmıyorsun. Lütfen daha vazla saçmalama artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eger bana yazdiysan, biraz daha net olmaya calisacagim. ben meftunu suclamiyorum, ben genel konusuyorum!! guvenlik alinmamis bir pistte pilotlar yarismama haklarini kullanabilir diyorum. diyelim parasut ile atlayacaksin ve bir hata gorursun, atlamaya devam eder misin?

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu bunu geçtim redbull bu kadar saçma bir organizasyon nasıl yapmış?

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlama ama bu kadar türkçeyi katlederken türkçe bir kanunu doğru okuyup okuyamadığın konusunda kafam karıştı.

Herkez değil => Herkes
    Çünki değil => Çünkü
    Noktalama virgülden bahsetmiyorum bile.
    eğer sen buna takıldıysan bu forumun %90 nını okumaman lazım, ( hatta benim yazdığımı bile )bence şuan tartışılması gereken konu bu olmamalıydı zarar gören bir Pilot ve Sağlığı tehlikede olan bir çocuk var...

herkes kafasına göre yorum yapmış sende bunun farkındasın hatta okadar saçma yorumlar bile varki; görmedimi, duymadımı, dönüp bakmadımı, gaza neden bastı, neden yan gitti bunlar alıp başını gidiyor.

ve bunların hepsinin üstüne gelmiş geçmiş tüm organizasyonlara bak mutlaka böyle salak saçma attığı adımı bilmeyen ve bu tarz sporları baltalayan insanlar var.. Hep savunduğumuz şey Kafa yapımızı değiştirip bir şekilde birilerini suçlamaktan vazgeçmeliyiz yasa ne der bilmene gerek yok. çok basit orada gaza basan bir araba varsa içeri girmemeli insan helede yanında daha 11 yaşında bir çocuğu asla sokmamalı volkan beyde bunun çok güzel bir örneğini vermiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede sen saldiriyorsun, benim iletmek istedigim mesaji anlamayip, ve diger kisilerinde anlamasina engel olma!!!! ben motorsporlarina hayatimi verdim ve kotuye gitmesini istemiyorum, onun icin kimde ve nerede hata varsa soylerim, arkadasimda olsa!!! benim iletmek istediklerimi insanlara ulasmasi engellenirse, saldiri ile, tr de motorsporlari gec duzelir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)