User Tag List

Sayfa 13/22 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
412 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Korsan Taksisin diyerek aracımı Bağladılar !

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Özellikle çevik kuvvet... 1 damacana suyum olsa, ölüm döşeğinde kapıma gelip su istese, gider saksıdaki çiçeğe dökerim..

Bunu, seneler önce 1 Mayıs'ta, Kadıköy'de polise saldırıldığında sinirden ağlayan, polise saldıranlara 1001 lanet eden biri olarak söylüyorum.. Bir insani bu noktadan "geberseler dönüp bakmam" noktasına getirdilerse, sonrasını da getirenler düşünsün...

RickPierOneiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özellikle çevik kuvvet... 1 damacana suyum olsa, ölüm döşeğinde kapıma gelip su istese, gider saksıdaki çiçeğe dökerim..

Bunu, seneler önce 1 Mayıs'ta, Kadıköy'de polise saldırıldığında sinirden ağlayan, polise saldıranlara 1001 lanet eden biri olarak söylüyorum.. Bir insani bu noktadan "geberseler dönüp bakmam" noktasına getirdilerse, sonrasını da getirenler düşünsün...
    o tenekeyi sen mi banladın müdür

ersandeniz
    Misafir
    polisleri sevmem, askerdeyken alt devremde bir çevik kuvvet vardı, sakin bi tip, sordum ne iş ne yapıyorsunuz siz diye..
    "saat 5te dikerler bizi, emir gelene kadar hareket yok derler. Küfreden olur, tüküren olur, sabahtan beri beklersin, tam dolduğun anda bir emir gelir dağıtın diye.. o an ne yaptığımızı hatırlamayız" demişti..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polis yanlısı değilim, polis memurlarının uslubunu da hiç sevmem ama soru sorma yetkisine sahip bir merci ibneliğine de sorsa cevap vermen gerekir.

Vermen gerekir çünkü vermediğin de sonucuyla yine sen uğraşıyorsun.

Kusura bakma ama ters cevapların yüzünden birazda sonuca kendin yönlendirmişsin polisleri.

Ters cevap verdim diye olmayan şeyi yazması neden yönlendirme oluyor? Yanımdaki insandan ona ne? Korsan ihbarı varsa sorgulasın, incelesin tamam da onun dışında yanımdaki insanı sorgulansa sanırım ben de aynı cevabı veririm. Hiç bi' delil olmadan olası yasa dışı iş yapan muamelesi yemiş oluyorsun çünkü.
    Tur şirketi adı altında, standart tarifeden hizmet verenleri alsınlar önce, sonra olasıları sorgularlar ve cezai yaptırım uygularlar.
    Instagram: mutusgarage

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    memlekete bak gukuk devleti , bu polisler bılmıyormu ulan korsan taksı nerde durak açmıs nerde çalısıyor? eskı kıracımız korsan taksı yapıyordu kendısı emekli polis !

o degılde %95 katıksız oc bunların ,2 hafta once xx ılcede arkadasın yanında gıttım ıfade verıcektı bızımkı,yan taraftada baska memur gelenlerın ıfadelerını vs alıyor yaklasık 3 saat kaldık orda bız, o arada 3 tane kadın geldı bırı telı caldırmıs bırı cantasını bırı bılmem nesını işte,abartısız 3 kadınada yavşarmı bı adam,en son bı tanesıne gel yanıma sandalye cek otur burdan anlat dedı olayı , artık bız cıkıyorduk sonra ne yaptı bılemıyorum

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    size karşı olan kaba üslupların ve görevi kötüye kullanma üzerinde çok durun. evet her horozun öttüğü bir çöplük var ama öterken bile saygı sınırını aşmamalı. ciddi hazımsızlık yaşamış belli ki.

korsan taksi işi yapanlar zaten hemen akrabam komşum vs senaryolarına başlarlar ceza gelmesin diye yalayıp yutarlar memuru.

ben anne babamın telefonlarını, doğum tarihlerini ezbere bilmiyorum, ailecek bir yere giderken korsan durumuna mı düşeceğiz yani. yarım yamalak her kanunumuz ve uygulanışı.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

sportwagon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın zamanda trafik polisleri tarafından kendi isteğimle bindiğim ekip otosunda tamamen keyfi olarak tokatlanıp, yumruklandım bunları yapanda 1988 doğumlu polisler darp raporu alıp şikayetçi olsamda neye yarar , bizi ölümle tehdit etti küfür etti ,sürdürürüm dedi, diyerek onlarda şikayetçi olmuşlar...... Herkez kendince haklıdır ama başına geldiği zaman anlıyorsun olmayanı olduruyorlar herşeyi kılıfına uydurup insanlara zulüm yapıyorlar bu ülkede... Türkiye Cumhuriyeti polis devleti değildir, polislerin, patronların!!! adalet dağıtmaya başladığı günler geride kalmadıkça bu konuda daha çok yazılır çizilir. Allah ıslah etsin haktan ,hukuktan ayırmasın..AMİN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sportwagon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakın zamanda trafik polisleri tarafından kendi isteğimle bindiğim ekip otosunda tamamen keyfi olarak tokatlanıp, yumruklandım bunları yapanda 1988 doğumlu polisler darp raporu alıp şikayetçi olsamda neye yarar , bizi ölümle tehdit etti küfür etti ,sürdürürüm dedi, diyerek onlarda şikayetçi olmuşlar...... Herkez kendince haklıdır ama başına geldiği zaman anlıyorsun olmayanı olduruyorlar herşeyi kılıfına uydurup insanlara zulüm yapıyorlar bu ülkede... Türkiye Cumhuriyeti polis devleti değildir, polislerin, patronların!!! adalet dağıtmaya başladığı günler geride kalmadıkça bu konuda daha çok yazılır çizilir. Allah ıslah etsin haktan ,hukuktan ayırmasın..AMİN
    Bu gerçekten yaptılarsa şikayet etseydiniz keşke direk meslekten men oluyorlar, bu gibi insanları bırakın polislikte olmayı Türkiye'mde yeri yoktur büyük geçmiş olsun allah onları bildikleri gibi yapsın.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu memlekette ne düzgünki bu işler de düzgün olsun?

5 yaşında çocuğa sor bunu bilir, korsan taksiyi ara çağır bağla bitsin. Hepsinin numaraları, durakları herseyleri belli.

Plakalarını da tespit etmek 5 dakika polis için...Ama gelir senin arabanı ''sadece orta sınıf olduğu için'' bağlayabilir.

İnandırmak zorundaymışsın, her önüne gelen bebeye yalakalık mı yapacak bu millet?
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

most_evil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birader ben 27 yaşındayim.uni. Grafik tasarım.mezunuyum. besyo terkim. Ilisans mezunuyum ayni zamanda pmyo mezunuyum
    Yani senin okuduğundan cok okudum orası kesin. Lisede ben de cok dayak yedim polisten. Okul önünde gezmeyin der döverlerdi dövüşmeyin der doverlerdi. Ama polislerin anasina sövmezdik. Eve gidince babam ne *** yedin de polis dövdü iyi etmiş derdi. Sizin gibi giderli konusmazdk polise. Ama geldik polis olduk. Köydeki cobandan polis devri kapandi ayrıca. Bakınız pomem.
    Sen yanında hatun var diye alttan alma sonra deki polis ceza yazdı. Yazar kardeşim sen o adami ikna edeceksin ,inandiracaksin. Bu senin isin. Inanmazsa ceza yazmak da onun isi. Bu kadar basit. Yazılan cezayı savunmuyorum ama o adami orda ikna etmek senin görevin. Yazilan cezadan da senin tribin sorumlu.
    Yok ya başka! Polis bütün gün sağda solda sineklenicek sonra lütfedip kafasına göre araba çeviricek, üstümde egosunu tatmin etmeye çalışıcak,ukala ukala konuşucak,üzerime kafasına göre suç atıcak bende suçlu olmadığımı inandırmaya çalışıcam sonra benden saygı bekliyecek.Yok öyle bir dünya.Madem o işlemi yapan memur o kadar haklıysa olayı çarpıtmadan olduğu gibi tutanak altına alsa deseki ben bu arabayı çevirdim korsan taksicilik yapıyorsun dedim hayır dedi ama ben inanmadım,yazabilirmisin böyle bir tutanak?Nerden vardın bu kanıya dediklerinde; arabası dizel di yanındada kız arkadaşı vardı ondan korsan olduğuna karar verdim ama ihbar falan yoktu diyebilirmisin? Sen bu yaklaşımınla sağlam birine denk gel bak sağlam derken sağda solda tanıdığı olan değil hakkını hukukunu bilen biri koyun gibi melettirir adamı.Öyle kafana göre ben cezayı yazarım sen git iptal ettirle olmaz o işler.Öyle oluyor gibi algılanması da vatandaşın olayın üzerine düşüp ilgilenmemesinden. Üzerine düşülse böyle keyfi uygulama yapan memurun ciddi şekilde başını ağrıtırlar Korsan taksi yada bir suçlu vs. arıyorsanda yaparsın istikbaratını,yaparsın tespitini,delilin olur,suç üstü yaparsın basarsın cezayı.

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun polis arkadaşlar alınmasın ama cevirmedeki beblerin tavırları yüzünden oluyor tüm olaylar.
    3 hafta önce arabada eşim 7 aylık kızım varken cevirdiler cama geldi ışık tutuyo içerdkileri gördü bide dan dan cama vurup kızımı uyandırdı.
    20 yaşında bebe bana artistlik yapıyo niye ters cevap veriyormusum cek sag diyo. yok içerinin ışığını niye acmıyormuşum. camı kıracak. Çektim kenara biton hır gür.
    Alkol kontrolüde değil asayiş kontrolü yapıyorlar ve içinde 7 aylık bebek olan arabyı ceviriyolar. Bide bana neye güveniyosun vs diyorlar tabi kendileri alışmış uniformaya güvenmeye.
    özür dilemekde yok. Eşim sıkıntı yaratmasa elimden zor alırlardı o iti.
    Benim anam babam 30 yıl devlete hizmet ettiler biz polise devlete saygıyla büyütüldük. Şimdi nefret ediyorum hükümet sağolsun.

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adama görev verilmiş , nasıl anlayacak , siz olsanız ne yapardınız ne sorardınız demek kadar saçma birşey olamaz.Polis , polislik görevini yapsın araştırsın, takip etsin , müşteri gibi arasın , telefon numarası araştırsın vs .. Her önüne gelen bana yanındaki kim , nereye gidiyorsun , adı ne , soyadı ne dicek bende paşa paşa aaaabi aaabi diye cevaplicam..

Mesela çapkınlık yapma hakkım yokmu benim ? Barda tanıştım , nette tanıştım , sokakta tanıştım 2 kadeh parlatmaya gidiyorum, otele götürüyorum ,eve atıcam ... Polisi ırgılar mı ? adını bilmiyorum yaşını bilmiyorum belki ona ne ? Korsan olmadığını ispatlayamayan herkes korsanmıdır bu mantıkla ?

Nazi gestaposu = Tayyip özel polisi !

Trafiğinden asayişine büyük oranı aynı b*k...

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında işin özü basit ,

Eskiden : Suçu ispatlanana kadar herkes suçsuzdur
    Şimdi : Suçsuzluğu ispatlanana kadar herkes suçludur.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hukuk devletinde sen kendinin suçsuz olduğunu ispat etmek zorunda değilsin. Devlet senin suçlu olduğunu ispat etmek zorunda. Ama kodumunun ülkesini polis devletine çeviren lanet olasıcalar yüzünden üniformayı giyen kendini kral sanıyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üniforma onlara büyük özgüven katıyo zaten bende başımdan geçen ufak bir olayı anlatayım
    Bir gün fatih'e arkadaşımın dükkanına gittim daha sora dışarı çıktık arkadaşım ile geziyoruz kobani olayları var her taraf sivil ve çevik kuvvet cumadan çıktık kalabalık diğer arkadaşları bekliyoruz yeni yetme cılııız ilk başta efendi efendi soru sordu pardon sivilmisiniz ? diye hayır dediğime pişman oldum ozaman burda dikilme ne bekliyosun hala duruyo diye üste çıkmaya başladı nasıl ayar oldum gebertesim var arkadaşım kolumdan tuttu boşver gidelim diye sürükledi de gittik hakikaten kültürsüz yada eğitimsiz adamlar polis olmasın yaaaa
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sivilmisin diyende tam yetkiye sahip polismiş yani orda örgüt üyesi beklese sivilim dese bide sahte kimlik çıkarsa amirim çekicek demek ki olaya bak..

konuya dönersek eğer çok çok geçmiş olsun konuya birsürü şey yazılmış bende kafa ütülemeyim diyebilcek bişey yok inşallah en kısa zamnda halledersin.
    - K -

________
    Dr.Ecu

srknzfr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlar daha başlangıç, yeni yasalarla polislere getirilen yetkiler sayesinde artık hepimiz birer "makul" şüpheliyiz, yarın bi gün soru da sormadan sen korsan taksisin ben şühelendim alıyorum demeye başlayacaklar .. hepimiz sonun başlangıcındayız ne yazıkki.

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ondan sonra polisi sev boşversene ya en ağır küfürlerim bile yetmiyor

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen gün fiorine beni takip ediyordu,10la gidiyorum arkamda basıyorum arkamda.Işıklarda duruyoruz yanım boş gel gel yapıyorum hala arkamda acayip sinir oldum.Aradım polisi karakola gelin dediler.Harbiden karakola gittim,öyle bir gidişimiz varki sola sinyal yakıyorum onlarda yakıyor.Turluyor edasıyla gittim durdum karakolun önüne bunlarda durdu.Hayırdır falan dediler,dedim takip ediyor beni.Geçin şikayetciyseniz içeriye falan filan dediler.Fiorino o kadar siyahki içini göremiyorsunuz malesef 8 kişi varmış meğersem içinde.Neyse tam ortalık karışacak bir tane polisin biri hayırdır Babaş sorun ne dedi adama,bizimki çıldırdı o laftan sonra.Bu arada alkolden ayakta duramıyor.Bir bağırıyor polislere siz yokken bu karakolda ben vardım lan,karış karış her yerini bilirim.Hem sen kimsin bize artistik yapıyorsun bizim T.C'lerimizde var(Getirin lan T.C'leri diye bağırıyor)...vs adam şeklini yaptı polislere(Allahtan baboş dedi poliste ona sardı bana sarmadı) polisler bir güzel arabaya bindirdi bunları.Tam gidiyorlar durdular camı açıp"Bak gidiozz haa içimiz rahat gidekmi? Sonra arkadan yazmayın bişeyler"dedi polise gitti...
    -Adamlar ayakta zor duruyor alkolden ki sadece alkolde değildi bence ...
    -Araba zaten zifiri karanlık
    -Birde polise bağırıp çağırıp şekillerinide yapıyorlar.

Sonuç? Bindirdiler uzatmayın deyip gönderdiler,niye gönderdiniz alkollülerdi araba şöyle böyle diyincede o zaman içeri geçip şikayetci olacaksın...Şikayetci olcam ondan sonra bir ton bu adamlarlamı uğraşacam.Allah belasını versin böyle işin dedim bitti mevzu ne diyeceksin...

Al birini vur ötekini...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)