suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı
Bir polis günde ortalama 16 saat civarı çalışır. Ek mesai ücreti ALMAZ. Tüm lig maçlari, secim gezileri ,bakan ziyaretleri ,toplantilar , koopaeatif secimleri, u14-15..19 maclari , vb. Satranç turnuvalari dahil olmak üzere adliye hastane gibi bilimum yerlerde çalıştırılır. Kumanyasi genelde ekmek arası kaşar ve su olur. Haftada 6 gün çalışır ve pazara gelen izinler yanar. Bot'un içine giyilen gri çoraptan ceza yer , dış görevlerde otobüste günlerce uyur yer dinlenir. Aynı zamanda yüzlerce arabayi durdurup kimlik kontrolu yapar.
Kontrol saati 21:00 -23:00 olur. 07:00 da alınan görevden çıkış saatine kadar bir kere bile oturmamis ayakta durmustur. Amir müdür baskisi , yorulmuş ayaklar ,açıkmış bi mide, saatlerdir konuşulmams bir sevgili sonucu sinirler gerilir. Elinden geldiğince kibar olursun. Biri gelir atar yapar polis alttan alir. 2 -3-4 alırsın. Sonra biri derki sen kim oluyosun da bana kimlik soruyosun.
Güzel kardeşim ben; vatana hizmet etmek adına 2 üniversite okuduktan sonra severek ve isteyerek 640 gün her sabah güneş doğmadan sakal traşi olup eğitim yaparak polis olan biriyim. Robot değilim. Benim de hislerim duygularim var. Sen batıda starbucks da vaytmoka nı içerken ben -30 larda Van/özalp da her an roket gelebilir kaygısı ile gözümü kirpmadan nöbet tutuyorum. Sen vatanin için retweet yaparken ben vatanim için canımı veriyorum. Ben kim miyim ? Polisim kardeşim. Gözünüzde zerre değeri olmayan polis..