Güzel espri..
Fakat artık sosyal medya bile bir delil niteliği taşıyor. Arkadaşım üzerine atılan bir suçtan bu sayede kurtulmuştu. Bu yüzden belirtmek istedim.
Not: resim çizilir, fotoğraf çekilir :)
Printable View
az yakan arabayla gezmek problem, yanında bir hanım arkadaş olması problem, taksim civarında gezmek problem...
Yakında nefes almamız bile problem olacak. Çok geçmiş olsun dostum. Umarım lehine sonuçlanır.
benim basıma da geldi aynısı ben kararlı ve doğru cvplar verince iyi aksamlar dileyip ayrılmıstım,terslesmemek lzm
Ters adama ters giderseniz olacağı bu. Alttan alıp cevaplasaydınız sorduklarını hem geceniz zehrolmazdı , hem paranız gitmezdi , hem arabanız bağlanmazdı.
Ayırca da korsanı engellemeye çalışacaklarına , taksileri bir düzene koysunlar ve şoförü eğitsinler.
Güzel kardeşim yazdıklarımı okuyor musun ? Okuduysan bi daha baştan oku olayı anla benim verdiğim cevaplarda kararlı ve netti ta ki bayanın ev adresini ve telefon numarasını isteyene kadar orda zaten olay koptu cezayı kestiler yani artniyet var ve benimle beraber 4 5 araca daha aynı şekilde ceza kesildi konvoy halinde otoparka çektik araçları olayın efendi cevaplarla alakası yok.hala gelip bana efendilikten dem vurma amk benim yerimde başkası olsa zıplardı bile o o.çocuklarına
Vay arkadaş ya bazı adamlara şaşırıyorum ya Allah sizi böyle bir olayla sınamaz inşallah ters cevap vermişsin diyenlere bu sözüm.
arkadaşım senin bu bahsettiğin olay manisa da ve izmirde de geçerli aynı şeyler burda da oldu oluyor. orada mevzu otostopta öğrenci taşımayla ilgili seninki de korsan taksiyle sonucun baştan nereye gideceği belliyken güzel bir şekilde memur arkadaşlara açıklasaydın bunların hiç birinin olmayacağını düşünüyorum. bende malesef aynı olayla karşılaştım yanındaki bayan olsada soru biraz garip gelebilir ama oradaki polisinde aracının korsan mı değil mi olup olmadığını başka türlü çözemez. kaldı ki aracım basık jant var demişsin ama izmir de ve istanbul da bir sürü dip biblo taksi var zaten
Boşuna bütün dünya A.C.A.B demiyor
Gazetede yazıyor bugün, geçen ay İstanbul'da bilmem kaç TL ceza kesilmiş, 30 "korsan taksi" yakalanmış.......
Büyük geçmiş olsun.
Madem polise ters cevap verildi polis gitsin en kötü polise hakaretten ceza kessin, polise görev yaptırmayı engellemeden ceza kessin veya araçlar bırakılsın karakolda ifade alınsın.Korsan taksi diye ceza kesmek nedir..Kimse polisin huyuna gitmek zorunda değil.Ters yapılsa bile cezası var ordan yaptırım uygulanır.Yaptıkları saçmalık.
Bugune kadar 3 4 cevirmeye girdim . Bi kere iyisiyle karsilastim. Digerlerinde araba 35 plaka diye bi incelemeye aldilar askeri kimlik sayesinde ugrasmadilar bende . Iyi olanda da ehliyetim yoktu ben kullanmak zorundaydim. Polis durdurdu doblonun arkasina aldilar . Durumu izah etmeye çalışıyorum baktim yetmedi akrabalar geldi amirleriyle konustuk yalvar yakar ciktim arkadan . Iyi bi *** yedigimk savunmuyorum . Hatali bendim ama orda Allah razi olsun uzatmadi saldi. Ama gelipte burdaki gibi sacma sapan hareketler degisik degisik sorular sorarsa kimse alttan almaz. Hatta iyi de bi kufuru hakkeder. Pesini birakma bu isin o serefsizlerin yanina kalmasın
böyle kaktısız o... var sanane kimse kim yanımda ki hayırdır aq
Abi demek istedigim. Polis cama tik tiklayinca somurgan bir yüz yerine güler yüzlü davranilmali, hayir geceler memur bey vs. denmeli tatli bir dille konusulmali her sey saygı cevresinde oldugu zaman bu tip olaylar meydana gelmez. Unutmayin onlarda insan , munetcim değiller korsan taxi olup olmadigini anlamak icin tabiki soru sorarak anliyacaklar. Konu sahibi kesinlikle hakli yapacagi tek sey cezanin iptali icin dava acmak olur .
Insallah davayi kazanirsin abi haksizlik var ortada muhakkak hak yerini bulacaktir gecmis olun. Bu tip olaylar insallah bir daha basina gelmez.