Ben uzun zamandır hazır meyve suyu kola fanta gazoz ıvır zıvır hiç azıma sürmüyorum. Bence siz de içmeyin. Ara sıra nefsimi köreltmek için kola içerim belki ayda 1 kere. Onun dışında çay, türk kahvesi , su her türlü iyidir , bi de rakı tabi :D
Printable View
Ben uzun zamandır hazır meyve suyu kola fanta gazoz ıvır zıvır hiç azıma sürmüyorum. Bence siz de içmeyin. Ara sıra nefsimi köreltmek için kola içerim belki ayda 1 kere. Onun dışında çay, türk kahvesi , su her türlü iyidir , bi de rakı tabi :D
şu rocconun jelibonları sıkıntı oldu banada 50 kuruş yapmışınız boyutu ufak ama şuursuz gibi alıyorm :hahaha: marketin kasısına gidişte tamda önüne koymuş:
bende eti tartiniye taktım kafayı. bide kahvaltı hazırlamaya falan üşenince iyi gidiyor sabah sabah meret.
Ne içecez simdi? :)
Sıkışık trafikte atıştırmalık farklı abur cubur tavsiyeleriniz var mı :D
Kafaya diktikten ne kadar süre sonra bardağa doldurdunuz? Yeterli vakit geçtiyse ağzınızın değdiği şeyde birşeyler üremesi çok normal. Ben sağda solda çok kola bardağı unutuyorum, bazen bir yudum bile içmeden unuttuğum oluyor. İçinden içtiklerim 1-2 günde çiçeklenirken dokunmadıklarım temiz kalıyor :D
4 yıl uyum market gıda satınalma uzmanı olarak çalıştım,şu an namlı marketlerinin satınalmasındayım.Bunun gibi bir çok problem ile karşılaştık,mağaza bize paslıyor durumu bizde ilgili firma ile görüşüyorduk.Klasik üretim hatası olduğunu bildirirler.
Ürünü satan market olayın üzerine giderse firmaya çok ciddi yaptırım uygulayabilir,ki böyle bir durum için yıllık anlaşmada ek bir madde belirtilmişse yani iş yasal ise,satıcı nokta tedarikçiyi baya bir terletir.
Unilever,coca cola,ülker gibi büyük firmaların ürünlerinde pek rastlanmaz böyle bir duruma ama hazır gıda sonuçta,inanılmaz sağlıksız ürünler.
En güzeli su,kötünün iyiside şeffaf içecekler.