Degil 700 araba uretimin 70 saniye durmasi bile sıkıntıya sokar müdürleri. Az bile yapmislar..
Printable View
Degil 700 araba uretimin 70 saniye durmasi bile sıkıntıya sokar müdürleri. Az bile yapmislar..
Hicbir alakasi yokken neredeyse butun konular nasil oluyorda bir sekilde Honda ya baglaniyor cok merak ediyorum.. gercekten bu kadar buyuk mu kuyruk aciniz? Adamlar taa 90 larda koyup gecmis hala neyin hazimsizligi bu ?
yav bende wagcıyım fakat bi şu hondacı bide wagcıların tapmalarına ayar oluyorum. üstüne tanımam diyenler(lafım sadece onura değil) ya hayatlarında kendi araçlarından başka araç sürmemişler yada sonradan görme gözü kör fanatikler.
sürüş stilin neyse onu al.
vw kullanıyorum 2000 passat.benim aracımda mekanikte olmasada okadar kronik sorunu varki saysam sayfa yetmez.tüm vwcier bilir siyah trimlerin solması ve döşeme sarkması fikstir
hondada
bmw dede
vs vs
her arabada eksik var .önemli olan telafi ediliyormu... paramı alıyonuz nedir bu fanatiklik
Dikdörtgen Metal Bir Levha Üzerine :D Doğuş Special Edition 001 , Doğuş Special Edition 002 :) 700'e kadar yolu var bunun. Merak etme VW doğuş var burda :D
Araçların net satış fiyatının 18.000 euro olduğunu hüesaba katıyorum.(golf gti'nin net fiyatından yola çıktım) 1.26m dolar zararla kurtarmışlar. Araç başı sadece 250 dolar zamla çok kolay telafi edecekleri zarar. 2 milyar dolar toplam geliri olan Vag grubu için için devede kulak olsa gerek. :)
@rebel :icon_tup::bravo:
Bmw-citroen-peugeot 1.6T motoru ödül üstüne ödüle doymad amaı ne tsi nede bir honda gibi koruyup kollayan çıkmadı.
Berkan abi ona keza multiair'ede hiç değer verilmiyor nedense. oda az yakıp çok kaçanlardan :D
Hata etmişler, ver Doğuşa gerisini merak etme. :D