Merhaba Geçen gün arabayla giderken gördüm bagajın ordan sanki ceset gibi kol gözküyor du çok hoşuma gitti ama arabayı yakalayamadım aradığım tam olarak resimdeki yardımcı olabilecek var mı? Nerden bulabilirim.
![]()
Merhaba Geçen gün arabayla giderken gördüm bagajın ordan sanki ceset gibi kol gözküyor du çok hoşuma gitti ama arabayı yakalayamadım aradığım tam olarak resimdeki yardımcı olabilecek var mı? Nerden bulabilirim.
![]()
konuyu düzelt botunu bulamadım resim gözükmüyor sanırım link olarak gösteriyim.
http://www.komikler.com/komikresim/K..._Sakasi/103064
Kendiniz yapabilirsiniz, yapay mankenlerin kolunu bacağını kopartıp kıyafet giydirilipdenemekten zarar gelmez.
kafayımı yediniz?
Geçen aylar E5 te aynı şekilde bir astra sedanın bagaj yarı açık ve baygın insan izlenimi veren bi el gördüğüm için takip ettim , polis arayıp plaka verdim.Ama bu şekilde düşünülmiş bi işti ama gerçekti bilemiyorum.
Durduk yere başınıza iş almak istiyosanız bişey diyemem tabi.
arananlar forumu daha aşağıda dicektim
Allah akil fikir versin. Boyle esek sakasi yapacagim derken basiniz cok buyuk derde girebilir. Trafikte oyle bir sakayi goren sofor korkudan kaza yapabilir, polis pesinize takilip size ates edebilir. Insan hayatinin bu kadar ucuz oldugu bir ulkede boyle sakayi yapmayi dusunmek icin bonzsi cekmek lazim.
yani onu bagaja koymak güzel bi şaka fikri gibi ama yolda o şekilde gezmek biraz abest
JUST A DRİVE...
yok o çok yapay duruyor bu biraz daha yumuşak yaşlı bir erkek eli gibi
yani bende izmirde çocuklu bir aile aracında gördüm hoşuma gitti benim gördüğümde sadece resimdeki gibi bir el vardı sizinkini bilmiyorum zaten sürekli takılcak bir şey değil
en koptuğum mesaj bu oldu aslında olabilir .)
yani benim görüntü hoşuma gitti eski bir araçta yapacağım foto çekimleri vs arada bir gezmek için
Ciddi ciddi okudum sonu nereye gidecek diye ağzım açık kaldı Allah akıl fikir ihsan eylesin![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Sen kol mol uğraşma, direkt bunu yap
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
Okumadan imzalamam.....
akıl fikir var çok şükür
evet bencede kesinlikle katılıyorum
ben kerne filan bilmem benim hoşuma gitti güzeldi yani
Eyvallah ta konsept farklı
fark etmez hor kullanılmamış olsun yeterli
Beyler yorumlarınız için teşekkür ederim herkese ama zevk benim ne yaptığımı bilen biriyim sizin zihninizde ne canlandı bilmiyorum ama ben espiri anlayışım bu
bundan sonraki yorumlarda malzemeyi bulabileceğim bir yer hakkında fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)