yahu a*k bunu ben yapsam ilk polisi görene kadar anca binerim sonra bağlarlar. Bunlar trafiğe çıkabilecek mi böyle?
Printable View
yahu a*k bunu ben yapsam ilk polisi görene kadar anca binerim sonra bağlarlar. Bunlar trafiğe çıkabilecek mi böyle?
Bi yorum bıraktım hâla engellemediler, :) bu arabaya binmeye utanırım yeminle.
406 dehşetül vahşet tecavüz olmuş. Bu ney lannnn.
arabanın geçmişine ve geleceğine duhul etmekten başka yaptıkları bişey yok yahuu hay IQ :)
Buna süper olmuş diyen var ya :(
406miz guzel olacakkkk !!! :))) :D
Kadıköy- Kartal minibüsleri daha sade kaldı bunların yaptığı arabaların yanında
10.000in üzerinde talep varmış. nasıl oluyor arkadaş bu arabalara rağmen bu kadar talep? bu programa harcanan paraya yazık günah ya
trde zevksiz insan çok,
Bence unutun boyle bir program hic yok farzedelim
406 ya yapılana sıfat bile bulunmuyor tecavuz ırza geçme bunlar az kalır yaptıklarının yanında,hangi zevk o arabayı o hale sokabilir valla bravo
bu kadar kıro dağlı olunmaz, bizim ülkenin halkına her şey layık adamlar g*tlerini yırtıyor ya bu kadar mal olunmaz benimkini yap benimkini yapın kaç tne msaj attım dönüş yapın vs vs vs diye, la yemin ederim hasta olacam sinirden allahın apaçileri , yazık o dçşemeciye orada bişeyler yapmaya çalışıyor ,
406 coupenin ön tampon nedir öyle hem dağlı işi hem yamuk , arka tarafa baksan saçma sapan ortalanmamış bi yazı , sağda ne alakaysa RC amblemi , la bu nedir allah aşkına yok mu forumda bi yetkili saygıdeğer bi kişilik şunlarla iletişime geçsin
Emek ve zaman israfı başka bir şey dememek lazım.
Ama adamlar sana bana yapmıyorlar bu programı. Şimdi aracı alıp komple soyup boyayıp güzel jant alçaltma ve sade aksesuarlar ekleseler izleyici bu ne lan hiçbir şey yapmamışlar diyecek. Hem de insanlarda burdaki gibi bir otomobil kültürü yok. modifik,modifiyon,tuning herneyse anlamı sadece zevksizce fibere bulanmış araçlardan ibaret.
Bu programı 8-10 sene önce yapsalardı o zaman bu kadar tepki verilmeyebilirdi çünkü o zaman bunlar modaydı.
Pininfarina görmesin. Resmen insanlık suçu...
Bu iş beni modifikten soğuttu.
Bu resmi görünce gülme krizine girdim. Yazık olmuş valla . Aracı bir güzel toparlasalardı. Üzerine metal gun bir kaplama vs. daha güzel olurdu. Hem araca yazık hem emeklere yazık valla proğramı sunan arkadaşa ben ulaşcam konuşcam.Bir şeyler yapmaya çalışıyorlar aslında güzel bir girişim ama çok boşlar bu forumdan birisi bile yönlendirse daha iyi bir program olur.Acaba forum olarak olaya el atsak nasıl olur :D
işin en kötü yanı ise bu araba bizim elektrik faturalarında ödediğimiz trt payı ile yapıldı :D
Dunki programda ,bir 406 nin icine nasi edilir onu gormus olduk :D zaten arac sahibide, mutlu gibi gorunup bu ne aq bakisi yapti.
Program yapımcıları :)
http://www.youtube.com/watch?v=b2bUyW3ztnw
o el sıkıp teşekkür ettikleri an varya adamın yerinde olsam dalardım hepsine :D miç ettiniz güzelim arabayı diye. adamın adını da değiştirsinler karlıkçı halil değilde mikici halil yapsınlar... her arabanın ırzına mı geçilir ya :D
Hepberaber ganbang yaptılar araçlara ya la :hehe: Tecavüz ettiler :D
İşte bu adamlarla biz aynı kefedeyiz. Hepimizin yaptığı modifiye... Yanlız döşemeciyi favorilere aldım.
o 406 nın sahibi olsaydım şu an bunları size yazamıyor olurdum :)
Ulan diğer arabalar için hep "adam beğenmese de en çok bi tampon alır yırtar mevzudan" diyordum ama bu 406 içiyle dışıyla tecavüze uğramış... Büyük yazık !
Ulan zevkinize siciyim peugeot gorse uretim bandini durdurur bir daha araba uretmez bu dunyaya
senin bu arabayı tasarlarken kullandığın programın kodlamasını yapan bilgisayar mühendisinin okuduğu üniversitede oturduğu anfinin tuğlalarını ören amelenin duvara sürdüğü sümüğün içindeki bakterilerin ribozomlarında sentezlenen proteinlerin .... ( A.M.K. Spor gazetesi.)
Bende bir kaç şey yazdım banlamışlar herhalde yazamkıyoru martık. bu kadar gerizekalı insan birarada ancak toplanırdı herhalde. nerde pachi var nerde buişi ktü saçma yapan adam var onlara iş yaptırıyolar. şu pejo ya bak. ulan yeminle bu arabanın sahibi olsam böyle bişi yuapsalar arabama dava açarım bunlara süründürürüm :D.Ne kadar banazca yapılmış bir araba bu yaaa
Zevk meselesi aslında yani göreceli bir durum ama gene de kepazelik, yazık etmişler araca bir Allah'ın kulu da çıkıp arkadaş ne yaptınız bu 406 dememiş ya düşündürücü bir durum.
Bunlara oksijen veren ağacın yaprağını ben.......
Beni face kendi sayfalarında banlamışlar yorum atamıyorum :D Adamlar nasıl tırstıysak artık :D
resmen katliam yapıyorlar eskiden olsaydı ooooo derdi çogu kişi ama modası geçti bunların =)))
yazık valla 406 nın sahibine allah sabır versin şimdi bu araba atsan atılmaz satsan satılmaz :D
geçenlerde face sayfalarına arabaların yapıldıktan sonra el değiştirmesi ile ilgii yazı yazmışlardı ,
arabaları satamasınlar diye bukadar kötü yapmaya başladılar heralde :D 406 dan öncekiler kurtarılırdıda bu çok zor :D
Program baştan sonra FAIL :D
Bodykitçi tam bir katil :D
Hayattan soğudum yeminle :)
Arabanın aerodinamiğine,hava akışına nasıl nezaman bakıyo ya? :D
Zamanında eleştiren " eleştiren grubuna bende dahil" arkadaşlara tepki gösterenler olmuştu zaman vermek lazım program kendini geliştirecektir diyenler vardı, gördüğüm sadece döşeme işini yapan arkadaş kendini gerçekten geliştirdi, geriye kalanlar buna sunucu da dahil sadece geriye doğru gitmeye devam ediyor. Bu Program ahbap çavuş ilişkisinden daha ileri gitmeyecek, Net.