Karlıkçı Halil'in bir tek ofisindeki mobilyalar güzel :D Bence sadece oto mobilya işi yapmalı artık :D
Printable View
Karlıkçı Halil'in bir tek ofisindeki mobilyalar güzel :D Bence sadece oto mobilya işi yapmalı artık :D
Arkasında RC logosu mu var ? :D
Vay vay vay
hepsini geçtim de 406 ya çok içim acıdı, fotolarda bile belli yazık ya :( ben alamadan hepsi apaçi eline düşecek sanki.
pininfarina mı yazmıs benmi yanlıs görüyorum. okadar arac tasarla gel karlık halilin cakma arabasının arkasına logonu yerleştirsinler yüregi sızlar adamın be :D
made in angara
arabanın anatomisi değişti demezmi bide :D
Aracı "Canlı" olarak görüyor demekki :D
şuana kadar yapılanların ve yapılacakların(bence) yeri direk bizim katliam konusuna koyulacak cinsten yazık ya hele şu 406 iyice bozmuşlar işi gülmek için izliyordumda abarttılar :D
Yapıyor zaten.
https://www.facebook.com/profile.php...2305272732%3A6
Yazık ya araçların tamam biraz bakıma ihtiyacı var belli.. Ama rezil etmeyin bukadar da araçları :icon13:
es kaza golfün yapıldığı programı izlemiştim,aracı teslim ederken spiker araçla ilgili soru sordu.
uzun saçlı olan, - biz profesyoneliz dedi direk Tv'yi kapattım.
golf 3 ün koltukları çok güzel oldu hatta hasta oldum diyebilirim ekose döşemelere,jantlarda cok iyi ama o body nedir allah aşkına ya.peugeot a yorum bile yazmayacagım elimi yormaya değmez :)
Döşemeci vites körüğü hariç iyi iş çıkardı yine golf3'te :)
Tasarımcı bura da "Bir golf nasıl p*ç edilir, bir 406 ise nasıl hiç edilir" anlamak istemiş :D
Şu program layıkıyla yapılsaydı gerçekten birçok vatandaşın modifiye işine bakışını değiştirebilirdi
Adamı bu işten soğutuyorlar . Tak güzel 18-19 jant ve spacer , ufak bir lip difüzör spoiler , coilover yay vs güzel bir egzoz ucu bitti gitti
Maliyettede bir oynama olmaz İşi esnaf adama bırakınca böyle oluyor yapımcı adam gibi başında durup şunu şunu yap dese güzel sonuçlar ortaya cıkar biz her haftaki bölümü bekleriz programa katılım cok cok artar . Ama yok kafanın değişmesi lazım