Guzelim 406 ne hale gelmis yazik ya devlet insanlar artik modifiye yapmasin diye boyle bir program yolu a gitmisler heralde
Printable View
Guzelim 406 ne hale gelmis yazik ya devlet insanlar artik modifiye yapmasin diye boyle bir program yolu a gitmisler heralde
Facebook linki varmı Yorumları merak ettim :)
Milleti acaba arabacılıktan modifiyeden soğutmaya yönelik gizli bir plan falanmı bu hani gözleri gören bir insan evladı böyle bir tasarım yapamaz. Şu saçmalığa harcadıkları parayı gidip ihtiyaç sahibine verseler bari bir hayra vesile olur zaten bir şey çıkartamıyorlar ortaya..
yahu a*k bunu ben yapsam ilk polisi görene kadar anca binerim sonra bağlarlar. Bunlar trafiğe çıkabilecek mi böyle?
Bi yorum bıraktım hâla engellemediler, :) bu arabaya binmeye utanırım yeminle.
406 dehşetül vahşet tecavüz olmuş. Bu ney lannnn.
arabanın geçmişine ve geleceğine duhul etmekten başka yaptıkları bişey yok yahuu hay IQ :)
Buna süper olmuş diyen var ya :(
406miz guzel olacakkkk !!! :))) :D
Kadıköy- Kartal minibüsleri daha sade kaldı bunların yaptığı arabaların yanında
10.000in üzerinde talep varmış. nasıl oluyor arkadaş bu arabalara rağmen bu kadar talep? bu programa harcanan paraya yazık günah ya
trde zevksiz insan çok,
Bence unutun boyle bir program hic yok farzedelim
406 ya yapılana sıfat bile bulunmuyor tecavuz ırza geçme bunlar az kalır yaptıklarının yanında,hangi zevk o arabayı o hale sokabilir valla bravo
bu kadar kıro dağlı olunmaz, bizim ülkenin halkına her şey layık adamlar g*tlerini yırtıyor ya bu kadar mal olunmaz benimkini yap benimkini yapın kaç tne msaj attım dönüş yapın vs vs vs diye, la yemin ederim hasta olacam sinirden allahın apaçileri , yazık o dçşemeciye orada bişeyler yapmaya çalışıyor ,
406 coupenin ön tampon nedir öyle hem dağlı işi hem yamuk , arka tarafa baksan saçma sapan ortalanmamış bi yazı , sağda ne alakaysa RC amblemi , la bu nedir allah aşkına yok mu forumda bi yetkili saygıdeğer bi kişilik şunlarla iletişime geçsin
Emek ve zaman israfı başka bir şey dememek lazım.
Ama adamlar sana bana yapmıyorlar bu programı. Şimdi aracı alıp komple soyup boyayıp güzel jant alçaltma ve sade aksesuarlar ekleseler izleyici bu ne lan hiçbir şey yapmamışlar diyecek. Hem de insanlarda burdaki gibi bir otomobil kültürü yok. modifik,modifiyon,tuning herneyse anlamı sadece zevksizce fibere bulanmış araçlardan ibaret.
Bu programı 8-10 sene önce yapsalardı o zaman bu kadar tepki verilmeyebilirdi çünkü o zaman bunlar modaydı.
Pininfarina görmesin. Resmen insanlık suçu...
Bu iş beni modifikten soğuttu.