Çok güzel yazmışsın ama bu adamları beğenen mallar olduğu sürece kılını bile kıpırdatmıyacaklardır
Çok güzel yazmışsın ama bu adamları beğenen mallar olduğu sürece kılını bile kıpırdatmıyacaklardır
21:30 dan sonra gelen sahnede aracı tanımayıp şase numarasına bakıyor ya şöför kapısını açıp... 406 nın şase numarası kaput içinde ama nasıl olacak şimdi![]()
mal düşmanı bunlar..
Ne saçma bir ülkede yaşadığımızın bir kanıtı daha. Modifiyenin yasak olduğu bir ülkede ulusal kanalda araçların modifiye edildiği bir programın olması çok ilginç. Son yapılan sarı Pejo mesela muayenede sıkıntı çıkardıklarında "bu arabayı devlet bu hale getirdi" mi diyecekYapılanlara birşey demiyorum zaten. Umarım geliştirirler kendilerini. 2 bölüm izledim döşemecinin işlerini beğendim.
Araç Endonezya'da.
http://www.lovekopica.com/article/vi...B8%A3%E0%B9%8C
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bende 1 saattir bakıyorum. karlıkçı halil usta bir anda level atladı sandım. abartılı ama programdaki araçlara göre işçilik kaliteli duruyor.
Karlıkçı Halil gerçekten bozdu kendini bir ara dedimJazz'a böyle bir şey yapsaydı arayıp helal olsun diyecektim
![]()
Öyle ya da böyle birşey yapılmaya çalışılıyor,bu kadarda vurmayın. Daha önce varmıydı böyle bir program ? Ben hiç yoktan izleyebilecek bir şey bulabiliyorum. Beğenmiyorsanız izlemeyin,takip etmeyin. Ya da daha iyisini yapacak varsa çıksın meydana hep beraber destek olalım. Yaşayıp yazmakla kopyalayıp yapıştırmak arasında çok fark var. Söylediklerimi kimse üzerine alınmasın,fikrim bu...
Adamlar kendini aşmış, ralli pilotu konuk etmişler programa![]()
Edeple gelen, lütufla gider.
Bizim yaptıklarımızı beğenmiyorlar diyip dışardan modlu araç getirelim demişler galiba.. Yancılar geldi![]()
Edeple gelen, lütufla gider.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)