Döşemelere bir tek ben mi bayıldım :)
Printable View
Döşemelere bir tek ben mi bayıldım :)
eyvahlar olsun kopugu fırcası bastı üstüne caktı plastiyi :D lan adam sökiyim dese boyanın altı bombok :D
Yakında düşer sahibindene "İlgiden sıkılacaksınız TV'lerin yıldızı TR'de tek yer uçağımı satıyorum" başlığıyla
Pecoya naptılar la öyle bu araba sahipleri nasıl beyeniyorlar bu arabaları nasıl satcaklar lan bunları ?
logoları reklam olmasın diye, sürekli sansürle uğraşmamak için bırakmışlardır diye iyi niyetle düşünüyorum :) ince işçiliği nasıldır bilmem de iç döşemeler güzel gözüküyor. ama yine de niyeyse programdaki ustalar pek bir zoraki iş yapıyormuş gibi hissediyorum
cam filmini ben çeksem daha iyi çekerim iç döşemeleri güzel olmuş dıştanda eh işte de hacı o cant nedir öyle ya eskiye göre okadar da katliam değil hiç olmazsa tabi adamlar 406 dan sonra izleyici kitlesinin algısını fena olmamışa çektilerya daha bir şey demiyorum kendimede sövüyorum :hehe:
100% TIRT oto programı
Her arabaya sözde spor görümün vermeseler olmazmı kimisini de aslına uygun yenilesinler arkadaş e36 ne güzel arabaydı içine ettiler resmen her yeri fiber oldu. Senesine uygun olmayan bıyık sacını kırık stopları gördükten sonra acıdım valla arabanını haline.
plastidiple mi boyamışlar bmw'yi?
Hayaller Chip Foose-Overhaulin,hayatlar karlıkçı halil %100 oto
dk 07:04
S*kecem vitesinizide körüğünüzde ha :D :D
yok artık ankara'da m cıtanın da mı fiberi var :D
jantlar iyi, gerisi yorumsuz...
4 kişi yapıyor 10 kişi konuşuyor.E36 mahvolmuş.
ön konsolu boyamamışlar gelişme var ama öncekilere göre bu hardcore :D
yapanların bir kısmı yakın arkadaşlarım, Allah affetsin yorum yapmak istemiyorum...
E36nın bıyık falan oturmamış yerine emanet duruyor.
Benim anlamadığım orijinal parça marşbieli söküp neden fiber taktılar.
Yada ben mi yanlış gördüm.
Trt Haberde 'Tamirhane' diye yeni bir otomobil programı var. Onu izleyin. Bunun kadar saçma:hahaha::hahaha: