Entresan bi program oldukça amatör sırf arabayla ilgili bişey yapmış olmak için yapılmış bi program gibi.
Printable View
Entresan bi program oldukça amatör sırf arabayla ilgili bişey yapmış olmak için yapılmış bi program gibi.
Ceza yediler mi bilmiyorum lâkin polise bu aracı trt yaptı desek polis amcamız yerim teretesini çek sağa der yine yazar ;)
Birde abi 406 videosunda izledim sonlarına doğru, araç sahibi inanmıyordu ruhsatına bakıyordu. Ruhsata işleme vs gibi bir durumda yok sanırım.
Hort
https://www.youtube.com/watch?v=uAfOPnaxTmo
bu bölümdekı 206 cc ; onceden konusu olan bır 206 CC yi tek banamı çağrıştırdı ? :)
Devletin televizyonunda yasak olan app :)
Başlığı hep yüzde yüz tırt oto programı diye okuyorum :)
ilk bölümdeki kadının hoşnutsuzluğu fenaydı...
Farklı bölümlere bakarken Peugeot 406 Coupe yi gördüm. Orada programı sonlandırmalıydılar.
Bu arabasını yaptıranlar satamaz anlaşması mı koyuyorlar ?
Modifikasyon adı altında arabaların ırzına geçip bırakıyorlar. Üstüne bide adamlar çok iyi iş çıkarmışsın helal olsun gibi yorumlar yapıyorlar :D
Sabri bey ne yapıyorsunuz...
Defansa gelen yok mu şuan focusu p.ç ediyolar açın trt yi aynı anda sövelim :D
Nekadar aracı sahte Plasti Dip ile kapladılarsa hergün birileri aryayıp biz bu ürünü sökemiyoruz bize destek verin diyor. Hatta utanmadan "sizi dava edeceğim" diyenler bile var. Umarım program biterde bari zarar olduğu yerde kalır
Bitti sanıyordum ama zulüm devam ediyormuş. Şu programda harcanan malzemeye yazık valla. Milli servet çöpe gidiyor.
* Araç sahipleri sonuçtan memnun olmadığı halde ayıp olmasın diye beğenmiş gibi yapıyor ya. Tek sevdiğim yanı o programın :)
Bitmemiş miydi ya bu araba katliamı programı? Ne orijinal arabaları mundar ettiler içim yanıyor içim :)
Bana göre sadece iç döşemeci kaliteli iş yapıyor onun haricine çöp desem çöpe hakaret olur
Çok yapmacık , Kurgu olduğu bu kadar belli olabilir ancak . İkininde en ufak arabadan anladıklarını sanmıyorum ezberciler ... Tamirhane 1. Bölüm HD - YouTube Videoda adam 31 veriyor kendileri yok o kadar kurtarmaz 30.500 olur diyolar :D :D