Katliyam yapmıslar... Hepsini geçtim reziller tamponu dahi takamamıslar
Printable View
Katliyam yapmıslar... Hepsini geçtim reziller tamponu dahi takamamıslar
İzlerken ben utandım bu nedir arkadaş rezalet ya !
Hadi madem herkes bu işi çok iyi biliyor ben sponsorluğa varım. Hadi diğer erkekleri görelim....
Bugün arabayı başkent sanayide gördüm bi yanaştım ustanın aracı olduğunu trt den yenilendiğini teyit ettiler
Ülkede dolandırıcılık yeni meslek resmen resmi televizyon kanalı bile milleti kandırıyo...
Araçların yapım aşamalrınıda görmüş biri olarak , programı hiç izlemedim :D golf 3, volvo s60 , astra gsi fln da olması lazım .
Arçların çoğunun standart hali , bitmiş halinden çok daha diri duruyodu . Otosport fiberlere boğunca arabaları , diğer arkadaşların yapacak bişeyi kalmıyor . Yaptığı bodykitler simetrik bile değil
devletın tvsı bıle sahtekar
şimdi millet buunları izleyipğ bu model araba yapmaya kalkar
bimer'e şikayet edilebilir mi acaba?
en iyiside kaplamayı yapan ustanın hiç gitmeyen ürünle kaplaması ahah. bari bi işe yarasın demiş :D
Karlıkçı halil reis
burdan bırını ekıp bası yapsalar bundan 10 gömlek iyi iş çıkar. arabanın tipi çarpıldı. tuvalette ekmek yemiş sanki hammına
%100 TIRT Oto Programı diye isim değiştirsinler.. :D
7 8 senedir motosiklet ve otomobil programı yapıyoruz, belirli bir dönem trt 1 de Yolver adında programımızda vardı. Bir demo çekelim de o zaman programı ellerinden alalım kaliteli birşeyler çıkartalım:D
http://www.trt.net.tr/AnaSayfa/vod.a...a-3254233e820a
aracı 90ların sonuna geri götürmüşler, abartılı tampon vesaire, gerçekten çok ama çok kötü, madem böyle bir program olacak bari günümüze uygun işlemler yapılsa da değse, civic için üzüldüm.