videosu vs varmý þu yayýnýn göremedim bir ya civic neymiþ napmýþlar
Printable View
videosu vs varmý þu yayýnýn göremedim bir ya civic neymiþ napmýþlar
bence burda komik olan egzos ucundan araba baðlayan devletin kanalýnda modifiye programý olmasý :D
bu programi geçen hafta izleme sansim oldu.tamam brz abartili ama simdi baslarda oldugu için ben biraz zaman verilmeli kanisindayim.cocuklar dogar dogmaz yürümeden kosmasinimi istiyorsunuz anlamadimki.amerikada ki örneklerine baktiginiz zaman tamam adamlar bazen iyi isler çikariyorlar ama bazi yapilanlarda benim hosuma gitmiyor çok gereksiz ve abartili buluyorum.eskiden herkes fiberden tamponlar angellar led lambalar içini ayni bu sekilde yapiliyordu.tr tuning dergisinin ilk yillarini hatirliyorumda hep bu sekildeydi simdi biz niye bu durumdan rahatsisiz.ben böyle programlarin her ne kadar hosumuza gitmesede köstek degil destek olunmasi ilerleyen zamanlarda illaki bir sekilde bu konseptinde düzeleceginden eminim.
http://www.trthd.net.tr/video/691115.../YUZDE-YUZ-OTO 07.37 deki adam dünyanýn en iyi modifiyeci olsa ne olur
yav harbiden biþey merak ediyorum.Bu ülkede modifiye yasak deðilmi hakkaten?Nasýl oluyor bu iþ biri açýklayabilirmi bana lütfen ?
Ünal turan ý tek baþýna program yapsýnlar reyting tavan yapar.
Hayýr birde geçen sayfalarda ben yazdýmki "daha iyisini biz biliyorsak ve yapabileceksek en azýndan ben kaplama kýsmýyla alakalý sponsor olurum" --"baþka kim sponsor olacak" diyorum ses yok.
Arabanin disini kahve degil de, siyah yapsalarmis, ic dis kahverengi hic olmamis
Aslinda her hafta bi akim uzerinden gitseler, mesela bu hafta bi golf bulalim , german style yapalim deseler
Bi hafta jdm civic yapsalar...
Yine de bi program gormek guzel
dün akþam 2.bölümün tekrarýný verdiler, Rover'ý berbat etmiþler, formatta deðiþiklik yapmýþlar, tamirhanedeki ustalarla daha fazla diyalog kurmuþlar, jant lastiði takan arkadaþ söylemini aktarýyorum, arabanýn jantlarýný deðiþtirdik ve aracý pýstýrdýktan (yay kesme) sonra güzel bir görüntü elde ettik oldu, tam komedi.
Köstek olmak yerine destek olsak neler yapabilecekleri neyi deðiþtirebilecekleri ile ilgili mail atsak.Ben burda ki yorumlarý mesaj olarak attým sitelerine siz ne yaptýnýz ? rover ý berbat ettiler diyen arkadaþlar arabanýn oraya ilk geldiði halini görmediniz galiba
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
bunu bulabildim
ankara ve modifiye deyince aklýma bu geldi :D
Åžayin (Part 1) - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=wdShPHZ8a5Q
http://www.trthd.net.tr/video/691115.../YUZDE-YUZ-OTO
1. ve 2. bölümler burda.
programýn sunucusu emanet sunucu gibi duruyor alakasýz olmuþ :)
Ünal turaný mumla arayacak hale geldik sanki :D :D :D ya yemin ederim utanýyorum izlerken ben yok mu bu iþi hakkýyla yapan bu forumda el atsalar vallahi yazýk günah ya ne bu
program izlemedim, ama eleþtirileri okuyunca aklýma aþaðýdaki hikaye geldi..
Alýntý:
Renklerin ustasý olarak anýlan büyük bir ressamýn öðrencisi eðitimini tamamlamýþ. Büyük usta öðrencisini uðurlarken, yaptýðý resmi þehrin en kalabalýk meydanýna koymasýný ve yanýna da kýrmýzý bir kalem býrakmasýný, halktan beðenmedikleri yerlere çarpý koymalarýný rica eden bir yazý iliþtirmesini istemiþ. Öðrenci birkaç gün sonra resme bakmaya gittiðinde resmin çarpýlar içinde olduðunu görmüþ. Üzüntüyle ustasýna gitmiþ. Usta ressam üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiþ. Öðrenci resmi yeniden yapmýþ. Usta yine resmi þehrin en kalabalýk meydanýna býrakmasýný istemiþ fakat bu kez yanýna bir palet dolusu çeþitli renklerde boya ile birkaç fýrça koymasýný ve yanýna da insanlardan beðenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazý ile býrakmasýný önermiþ. Öðrenci denileni yapmýþ. Birkaç gün sonra bakmýþ ki resmine hiç dokunulmamýþ. Sevinçle ustasýna koþmuþ. Usta ressam þöyle demiþ:
“Ýlkinde insanlara fýrsat verildiðinde ne kadar acýmasýz bir eleþtiri saðanaðý ile karþýlaþýlabileceðini gördün. Hayatýnda resim yapmamýþ insanlar dahi gelip senin resmini karaladý.
Ýkincisinde onlardan yapýcý olmalarýný istedin. Yapýcý olmak eðitim gerektirir. Hiç kimse bilmediði bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi.
Emeðinin karþýlýðýný, ne yaptýðýndan haberi olmayan insanlardan alamazsýn. Sakýn emeðini bilmeyenlere sunma ve asla bilmeyenle tartýþma.”