bi 406 coupe yaparken denk geldim hayattan soğudum her tarafı macun body madı ya katliam yaptılar yazık valla eleman arabayı alırken ana avrat sövcek diye bekledim![]()
low is low
trtde gecen iftar sonrası bi program acık tvde ole 5 dk kapamadım bi kal geldi izliyorum,
almanyadan bi telefon baglantısı aldılar, adamcağız şarkı isteği yaptı,
tamam solicez diyip kapattılar telefonu, "ya biz programın sonunu baska bi sarkıyla hazırlamıştık" dediler solemediler sarkıyı
sok geçirdim hemen değiştirdim kanalı bi 10 sene daha açmam trtyi
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
sahıbının arabayı gordugunde ıcınden neler gecmıstır neler. orjınal hale dondurmeye calıssan guzel bı para tutar. kullıyen zararhttps://www.youtube.com/watch?v=XQX_X_Ws2wk
Bu Türk televizyonculuğu dibe vurmuş ya şuna bak. Korkum mythbusters gibi bi program yapmaları. Öyle bişi yapsalar heralde suyun kaldırma kuvvetini kaynama noktasını falan denerler anca
İlk izlediğimde bi E46 aldılar. 25k'ya 50ye yakın sattılar ama muhabbeti görmeniz lazım. Bu kadar acemice bi program çekilemez![]()
Çekici geri geri gelirken yanlışlıkla 131'e vuruyor ve araç kanal düşüyor şansa bak ki tam düştüğü yerde kamera var. Sübhanallah ibretlik tespit yaptım
Araç paşa cila yapıldıktan sonra şatışa hazır hale geldi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)