GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı
Çocuk çocuktur, ölen hepsine üzülüyorum, ben şehit oğluyum ama askere polise taş atan çocuktan tut da, suriyelisine kadar üzülürüm, Erenlere ahmetlere berklere, ölen her bir çocuğa üzülmeyen gaddardır, insafsızdır. Rahmetli jandarma komutan babam hep derdi ki, her bir pkkliyi bile öldürdüğümüzde evlat katili gibi hissedermis kendini, o öldürmek zorunda kaldığı insanların aslında hepsinin kandırılmış beyni yıkanmış bizim insanlarımız olduğunu bilir ve terörist öldürdüğünde sevinmez aksine göz yaşı bile dokermis keşke teslim olsaydı keşke kurtarabilseydim dermiş. Kaldı ki babam egeli, Doğulu bile değilken öldürmeden teslim alabilme taraftarı bir insandı rahmetli. Ben şehit oğlu olduğum halde pkklılarin bile çocuklarına kin tutmuyorum, nasıl tutabilirim ki? O çocuk senin benim oğlum olsaydı Atatürkçü vatan sever bir evlat olacaktı, o çocuğun suçu ne ki, gitti bir o çocuğunun oğlu oldu?
O yüzden 15 yaşında çocuğa pkklı diye iftira atıp, kimin çocuğu olduğuna göre adam ayırıp senin benim şehidim yapan insanları ben aşağılık kendini bilmez insanlar olarak görüyorum ve kendi akrabalarımdan bile buna alet olanları sosyal medyada filan zaten sildiğim gibi gerçek hayatta da akrabam olsa bile görüşmüyorum artık, çünkü bizim babalarımız çocuklar ölmesin diye ölmüşken, ölen çocukları senin benim diye ayıranların insanlığa faydalı kişiler olduklarını sanmıyorum. Yanlış anlama denk geldi alıntı yaptım, sana ithafen yazmadım.