Abim umarım gönlündeki arabayı alırsın hayırlısıyla. Aldığında arıyayım seni sesi dinletirsin dimi bana :p :D
Printable View
Abim umarım gönlündeki arabayı alırsın hayırlısıyla. Aldığında arıyayım seni sesi dinletirsin dimi bana :p :D
biraz daha okursam akıl sağlığım bozulacak.:Deli: f430'a cacık muamelesi, 997 turboya kara tren...:beuj:
Hakan abi napıcan ferrariyi, f430 parasına kamyon kamyon rakı al hep beraber içelim, güzelleşelim :D
Bu konudan sonra hayat dahada bi farklı oldu benim için :D F430 cocuklugumun hayali olan araba meger boktan biseymis :D
eeee @twstr hayaller italya gerçekler maslak :D
Ferrari kötü vs değil beyler, çok özel malzemelerle çok özel tasarlanmış arabalar. maliyetler çok yüksek.
aslında günlük bindiğimiz arabalar daha kötü :D ama seri üretime uygun hale getirilmeleri için çok çalışılıyor bu yüzden gündelik şartlarda sorun çıkarmıyor.
mesela dacia loganın fabrikaya maliyeti 3864 Euro.
Ferrari f430un fabrikaya maliyeti 70küsür bin euro.
Şimdi loganla daha sorunsuz gezersiniz ama aradaki fark neden böyle vs.
Aslında ne neden diye bir ara oturup yazı yazmak istiyorum :)
kendimi çok fakir hissettim...
bende f355 veya 348 tb'lerin ne menem bi araba olduğunu öğrenmek istiyorum açıkcası :) herşeyini hallettik bir tek 50-60 bin km'li olanların bize çıkartabileceği bakım maaliyetleri?
bir de ankarada italyanlarla ilgilenen bir firma varmış sanıyorum, çok da emin değilim, bu konu hakkında da bilgisi olan var mıdır acaba? bmw'yi bir şekilde hallettiriyoruz ama bu narin hanımların dilinden anlayan pek kimse yok galiba