Konu acilmadan once viskim ile ilanlarda ki sari spider'a bakiyordum :D :D
Printable View
Hahaha anladım şimdi :D
Zenginler f458 ze bıner bıkerem !! Hıh !! :D
Gizli zengin o çaktırmıyo :D
Yav klima var bişey olmaz,titretme derken sertaç ?
Yarama hiç bakma :D
Valla bende hastayım şu sertacın bakıs acılarına klımayı calıstırmak aklına gelmemiş :D
430 hakkında sana kıtapcık yazabılırım,1'i spider 1'i sıfır olmak uzere 4 tane 430'a sahıp oldum.
Alman aracını begenıyorsan 430 uzer senı ;)
Ya Sertac bır konu hakkında da yorum yapma yahu ;)
Alakasız sesler
Cabuk bozulan on takım
Arka tasıyıcılar
Yagmurda ıcerı sızan sular
Debrıyaj muamması
Kavrama vuruntuları
Aksesuar soyulmaları
Kotu derı ve detay ıscılıgı
Sacma ve yersız yanan arıza ısıkları
Daha cok var ama yazarken sogudum :(
Hangı scud?
430 lar dediğinde cok cacık mevcut piyasada dikkatli olmak lazım .
430 scu Emirin araba alınır binilir saklanır her konuda gözüm kapalı kefil olurum alacaksan onu al konuyu kökten kapat.
Scu ile normal 430 kıyaslanmaz alakasız 2 ayrı otomobil dışı benzerlik gösteriyor okadar altyapı kolleksiyon değeri sağlamlık tartışılmaz derecede Scu dedirtiyor ama ucuz değil.
Ucuz 430 da çok ama turşudan cacık 430 un ucuzundan da bi halt olmaz .
Tecrübe ile sabittir o nedenle benim tavsiyem ya yeni model bir 458 e yükselt bütçeni yada 430 scu emirin arabayı git al bin dua et :D
Bu arada emirin Scu bu sanırım :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86578589/detay
Debrıyaj 360 gıbı suprız yumurta degıl ama yanlıs hareketlerı tolere etmez malesef.
Sarı serıtlı yadel abının olabılır.
Butcen ne kadar?
Bugranın dedıgı gıbı Scud ıle 430 arasında fark var fakat bırı daha pıst odaklı ama daha saglam ;)
Abi selam,tabiki bugune kadar olan her aracım gibi bunun da inşallah temizini bulma şansım olur :) aslında sölemem ne kadr dogru bilmiyorum ama 34 frr 34 plakalı titanyum rengi içi bordo recaro koltuklu şirin bir araç var..997 turboyu almadan hemen önce ilgilrndiğim bir araçtı..ne yazıkki benden önce davranıp şuanki sahıbı satın aldı..ancak yerini biliyorum,neyse katılıyorum 109 bın euroya kadar fıyatı düşen f430'lar var..onlarla işim yok..geleyim emirin arabasına,s&s motors'da inceleme fırsatım oldu,gercekten şahane temizlikte bir araba,ancak okadar bütce ne yazıkki bende yok,sonrasında çıkacak herangı bır sorunu karsılayamam,o butcelere cıksam lp-560 4 düşünürdüm sanki,royal motors'da bir scu var,sahibinden.com'da var bi bakarsan tanıma ıhtımalın vardır belki,o aracın fıyatını ıstedıgım rakamlara cekebilirsem gönlüm aslında onda..öle bir araç alırsam sanırım 2 sene kullanırım,yada belli olmaz kullanmaya kıyamadığım için üzülür belkı satarım..:)
O da sanırım gene tanıdığımız bir abimizin tahmin ettiğim araç ise Muratta tanır yadel abinin arabaya benzettim ben ama emin olamadım .
Scuda kesinlikle tek geçeceğim Emirin arabasıdır geri kalanı için ne sölesek boş ...
normal bir 430 ile Scu arasında muratında sölediği sağlamlık farkı var tabi performans vs. de tartışılmaz ben çekiciyle dönen çoook 430 gördüm Henüz ki hemen hemen hepsi gelmiştir zaten 1 avuç araba daha arızalanıp pisti yarıda bırakan görmedim Scu da ...
430 un kronikleri Mike in uzmanlık alanı sana anlatsın dinle koşarak uzaklaşabilirsin :D
Bu arada o araba dediğim arabaysaki %99 o galeri ile irtibata hiç geçme direk sahibi ile iletişime geçeriz ;)
Ozaman şöle bi kanı oluştu bende,herzamanki sorunlu ferrari sahibi üzüntülü bir surat,endişeli yüz ifadesi servis ne fiyat cıkarıcak diye :) scu da böyle sorunlarla karşılaşmassın diyorsunuz,yadel beyın aracı sence nasıl abi ? Emirin arabayı elememin sebebi *****,aslında emirin son fıyat ne düşündüğünüde bilmiyorum ama sanırım söiceğim rakamlara vermez..onun için hiç rahatsız etmiym ben kendisini :) şuan royaldeki araca yogunlasıcam,aracta herangı bır sorun yok ise, ve de arzu ettiğim rakamlara ındirebilirsem önceliğim scu olsun..430 siz böle diyosanız beni üzer gibi..ve bir alman gibi tebessüm edeceğim rakamlarda çıkmaz..scu hakkında başka ne sölersin abi ?
Ben alman sever bir adam olarak Scuyu sever 430 u sevmem öle söliyim :D
Royaldeki aracıda emirin aracıda birebir arar konuşuruz sorun değil tahmin ettiğim gibi ise galerilerle hiç uğraşmana gerek olmaz ;)
Emirede sorarız gönlündeki rakamı ama o arabayı bende daha ucuza vermezdim öle söleyeyim .
Şuanda güncel km si 7000 gibi bişey olmalı tam koleksiyonluk otomobil .
Audi R8 5.2 V10 ve ya SL63 AMG'de zevkli olabilir sanki ? :D
TBiliyorum abi,maşallah 41 kere,hakaten ss'e aracımı bırakmaya gıdınce nasıl bir güzellik bu diye onca arabanın arasından gıttım cama ekmek banar gibi yapıştım arabaya,koleksiyon için ayıracak kadar ne yazıkki bütcem yok abim,bu sene yine bir araç aldım,yeni kasa x5,suan onuda satışa cıkardım,sahıbındende falan değil,hızlı satış için orayada koyucam galıba,açıkcası yadel beyin aracını kendime bir tık daha alınabılır ve yakın hıssedıyorum..keşke bütcem el verseydide emirin arabasını alabilseydim..ocak gibi almayı düşünüyorum,***** vergi çıksın aradan :D artı temizini bulmak için bu zaman yeterlı dıye dusundüm..yadel beyden bizim deyimle dip rakam alma şansımız akabınde teklıfımızı sunma lüxümüz olabilirmi abi :)
Olur ama satın alacağın zaman olur şimdi sormak ocakta alıcaz demek olmaz . O nedenle sende bu dönemde düşün taşın Scudan yana karar verirsen satılık olmayanlarada açarız birer telefon satmayı düşünüyorlarmı sorarız .
Bu arada benden bir bilgi 2015 de bu fiyatları göremeyebilirsin vergiden kaçarken fiyatlar üzebilir haberin ola :D
Maseratiyide pek begenmiyorum kardeşim,şimdi diyicek millet sen kim köpeksinde begenmiyosun ama sevmediğim arabayı alınca satma gibi pis bir huyum var,satmak içşn vakit ve nakit kaybetmek istemiyorum acıkcası :)
Abi çok fazla fıyatın değişeceğini düşünmüyorum açıkcası,en azından duam o yönde :) şölemi yapsak ben yarın bi royale gıdeyim,cıddı bır pazarlık yapayım,sana sölıym verdıkleri fiyatı,ve arac sahıbı beyefendiye ulaşıp yıne bır rakam alsak,yada teklıfımızı sunsak..daha verımlı olur kanaatindeyim..biraz köy çakallığı olucak ona fıyat sorcaz şundan fıyat kırmaya calısıcaz ama büyük paralar be abi,biraz temkinli gıtmeye calısıyorum,nasıl plan aklına yattımı abi ? :D
Hayırlısı olsun abi. İnşallah gönlündekini alır keyifle binersin.
Yalnız bu gri de güzelmiş be. Bi arada cocacola kutusunun renginde bir kırmızı renkli scuderia vardı o noldu acaba =(
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86909556/detay
yarın ara gündüz konuşalım benim yardımcı olabileceğim nevarsa elimden gelen yaparım .
ya hako ya neyse bişe demiyorum ben huahuauha :D
ilk mesajım herkese merhabalar, royaldeki bahsettiğiniz araca bende çok iştahlanmıştım ancak ne yakın çevremde ferrari sahibi var ne de deneme fırsatım oldu korktum altına giremedim makinanın. Konuda bilgisi olan üstadlar aracın likiditesi nedir ve bakımları ne sıklıkta ve maaliyetleri hangi boyuttadır ? Alman araçlarından sonra konfor bulamayacağımı biliyorum ama başka ne gibi şeyler bekler bizi?