Ferrari'den soğudum. ( Bizde kendimizi böyle avutuyoruz işte![]()
)
Ferrari'den soğudum. ( Bizde kendimizi böyle avutuyoruz işte![]()
)
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Abi sen en iyis Audi R8 al 5.2 v10 bir de turbolarsın onu tadından yenmez
Hahahaha yerim instagramı kardeşim yaaişin latifesi o,ama dönüşüm mikemmel olcak inşallah
Ohaaaaa şaka yapıyorum de abi..ciddimisin ?
Hako aynı garajda değiliz artık görmedim aracı,ne kadar düşünüyor ? Bana bi bilgi edinebilirmisin sana zahmet.
Sensiz ss almam zaten abim
Kanka anlamadımki bende,ferrari değil yumatu mübarek,bukadar problemliyse normalden vazgecıp scuderıadına yogunlasıcam galiba.
Gürayım bilen herkes aynı şeyi söylüyo,bukadar beklemıyodum olumsuz görüşleri,sanırım scuderia ya yönelicem,o cok daha saglam ve sorunsuzmuş..
Ara bi tur versin![]()
Whatsapp profili öyleyde geçenlerde![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yemin ederim aynı düşüncedeyim şuan..
Eg nın motor kısmında bı cıvata var ondan sevmıyorum,kardeşim corvette bu klasmanda degıl ne yazıkki,benim olayım seneler evveldı corvette ıle,aşkımız sona erdı
Valla inşallah serkanım,bukadar olumsuz yorumları kulak arkası edemem,murat abıylede konustuk scu cok mantıklı gelmeye başladı..
Hahahaha sırf onun ıcın alıyom zaten
Bı arkadas daha soledı ama ne yazıkki o aracı sevmıyorum ve butcemde yetersız kalır
Ooooo bujılerımde hazır,bı arkadas dıreksıyon verıyodu,bıde egsoz buldummu ben bı arabayı 36 senede tamamlarım bro![]()
aga birde sen gezme konusunda geniş portföyü olan adamsın.. şak bebekdesin şak yenibosnada dürümcüde.. sırf sizin çiftlik evine gidipi gelmek girip çıkmak bile bıkkınlık vericek.. senin tek ilacın gerçekten turbo.. diğerleri fuzuli masraf.. allah güc verirde bir 458 alırsın işte ozaman iş başkalaşır![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Valla kaya haklısın turboda cok rahattım,daily drive adına bencede en rahat ss araç porsche turbodur..ancak insan sıkılgan çabuk tüketen bir varlık,şükürler olsun rabbime bu lüxü yaşayabiliyoruz.aynen elit yollarada daha mütevazi yollarada anlık kararlarla girebiliyorum,buda yemek aşkıma kurban olmam ne yazıkkibir 458 tabiki efsane güzel olur,ancak şuan için hem bana gereksiz hemde yerini bulmayacak bir amaca hizmet eder..inşallah kudretimiz dirliğimiz ve rabbim imkan verirse 35 gibi almak istiyorum o aracı..
Her güzelin bir kusuru oluyo işte![]()
Abi Scud !
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Benim için ferrari şu an 458 den ibaret. Gerisi dert
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)