yannız farkındaysanız hep kekoları çeviriolar :D
Printable View
yannız farkındaysanız hep kekoları çeviriolar :D
polisler olayı çok ciddiye almış sanarsın red alertla aranan birini yakaladılar :D
warexler 200-300 artık :D
Mersinde ki memur arkadaşlar baya sıkılmışlar onları olayların olduğu yerlere göndermek lazım :)
Bu arada Vananın adı oldu varex :) selpak mendil gibi...Hayır dünya para verip varex alıyorsun alğıda vanalısın :)
Ben 76 HKS tip varex kullanıyorum hiç açılmasa hep kapalı olsa bile :D o görüntü ceza kesmeye hayli hayli yeter..Ama Benim onu takma amacım özellikle oturduğum sitedekileri sabah akşam sıkıntılı saatlerde çevredekileri rahatsız etmemek...Ve bu amaç için birebir.Ayrıca polis çevirdiğinde ceza yazdığında ne yalan söyleyeyim kızamıyorum.Haklılar ama bukadarda saçma alaka gösterilip bu görüntüler verilmez yani..
Sarı taksiii boyandıııı gelipte kapıya dolandııı :D :D Kıcker calıyor be. :D :D
Varexlerınız alınır.
Arabayı çevirdikten sonra hoş geldiniz diyor.. ben bu zamana kadar hiç bir çevirmede polisin bana hoşgeldiniz dediğini hatırlamıyorum :D kameralar var ya bizim polisimiz kibar anlayışlı şekline girmişler.. Resmen kameralara oynamışlar. :D
Şaka gibi yahu. Kalkıp poz vermişler birde. Sanırsın 40 yıllık firarı yakalamışlar. :)
33 Plaka olmasına rağmen Angara havası transa geçiyorlar. :D
Mersindeki araçların hiçbirinde Varex yok arkadaşlar. :) Vanalı egzozlara varex denme geleneği artık sona ermeli.
Kumandalı egzoz sistemi kişiye egzoz sesini kontrol edebilme imkanı verir. Bunu yasalara aykırı şekilde de kullanabilir , yasalara uygun şekilde de. Otomobil dediğimiz şeyde tam olarak böyledir. Otomobili kurallara aykırı şekilde de kullanabilirsin , aykırı şekilde de.
Varex performansı arttıran , kaliteli bir ses veren ve egzoz sesini kontrol edebilen bir egzozdur. Polislerden kurtulma diye bir özelliği , çevirmelerden ve muayneden geçme garantisi yoktur. :)
Varex ile de suç işlemek çok kolaydır , hatta arabanıza takmanıza bile gerek yok. Egzozu birinin kafasına vurun , alın size suç.
Ürünlerin suç sayılabilmesi için illegal kullanımlarda yakalanması gerekir. Tıpkı hız araç kullanmak gibi. Her otomobil 100km yapar , ama şehir içi hız sınırı 60km'dir.
iyi olmuş dahada arttırsınlar bu bağırta bağırta gezenlerin önüne geçilsin artık. özelliklede motorlardan bıktık. her bağırtışları bi taraflarına girsin ne diyeyim gece olur bağırtırlar gündüz bağırtırlar.
Bana bir çevirmede hoşgeldin desinler ben aracımı kendim yüklerim çekicilerine. :D
Polisin sökülen son susturuculara el koyma hakkı var mı? Neye dayanarak masaya dizmişler sanki silah / uyuşturucu gibi?
ben şu "abartı" lafını anlamıyorum. "...arabanızda abartı egzoz var...". "abartı" egzoz diye bi' terim var mı arkadaş? abarth'tan devşirme bir sözcük uydurulmuş, her duyduğumda acayip rahatsız oluyorum.
ses sistemi ne alaka yani kaliteli müzik dinlemenin neresi suç
Kameralar varken polis : Beyefendi, aracınız egzozundan çevreyi rahatsız edecek şekilde ses çıktığından, size cezai müeyyide uygulamak zorundayım, buyrun.
Kameralar yokken polis: Öküz gibi ses geliyo a... egzozundan ceza ye de aklın başına gelsin, o egzozu da 1 hafta içerisinde söktürüp muyaneye gir yoksa arabanı bağlarım. Şurayı imzala
arabaya göre muamele heryerde var her zamanda olacak geçen cumartesi gecesi 2 3 gibi küçükyalıda zindan spec camlarıyla cabrio gallardo gazlıyodu ( ramsdaki olabilir ) çevirmedende gazlayarak yanlayarak geçti ses cıkaran olmadı ama garibim sciroccolar ticariler hondalar hepsi kenara cekildi :)
Sırf bu yüzden aracı sattırcaklar gecen yakalandım,Cam flimlerim söküldü ceza yazıldı,Aracım men edildi,Bugun kaldırmaya gittim bi dünya ugras yok camdaki yazıyı yok yok önde teneke nie var.Allah hepsinin belasını versin
Hareketlere bak, dersin yıllardın aranan uyuşturucu çetesini çökertmişler. Malları sergiliyorlar:) :)