User Tag List

Sayfa 6/52 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
977 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demagojiye gerek yok. Düz mantıkla bakmayan ve kendini haklılık psikolojisine kaptırmayan herkes, yapılmamış kelimesinin arabaya hiç bişey yapılmamış olduğunu değil, gereken şekilde yapılmamış olduğu anlar.
    Genel geçer piyasadan,tezatlıktan,para eğrisi gibi "fiyakalı" kelimeler yazdıktan sonra demagojiye gerek yok demende biraz garip.
    Anladık avukatlık okuyosun buraya gelmiş kelime oyunlarıyla şov yapmaya çalışıyorsun forumda sivrilmeye çalışıyorsun daha öncedene dediğim gibi sana başarılar daha ne diyim ki dimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Type-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Juggernaut kimin için çalışıyorsun söylermisin?
    brazzers .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda inşaatçi polis sekreter amele 657 her turlu meslegi gordumde sex işçisi ilk defa gordum

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda inşaatçi polis sekreter amele 657 her turlu meslegi gordumde sex işçisi ilk defa gordum
    ahahahaha. sesli güldüm=)

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yardın ahahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatımda gördüğüm en saçma yorumları yazmışsın. Bu nasıl bir şakşakçılıktır ya
    Banada yorum saçma geldiği için yazdım zaten
    Avukat adayı arkadaş ilk başta demişki arabaya bişey yapmamış bende bişey yapılmayan arabayı nasıl kırmakla suçlanıyor ozman dedim.
    Oda parayı alıp hiç birşey yapmadan gönderseydi haklı çıkacaktı demiş.Yani aracı yapan kişi Parayı alıp arabaya dokunmassa ona göre haklı.
    ama arbayı yaparsa arabayada bişey olursa haksız anlamışsındır umarım.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun Allah kimsenin hakkını yerde bırakmaz gün gelir devran döner merak etmeyin , daha önce bu firma hakkında bi kaç kere daha şikayet vari yazılar konular açılmıştı onlar nerde ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk olsunda son olmasın inşallah

Silvia17
    Misafir
    Hani bu yaptım oldu ama nasıl yaparsam yapayım şekli ile toplanmış bi araç.Adam 10 bini yollamış istediklerimi yapın yeter demiş ppr'da ucuza mal edeyim cebime para fazladan gelsin yolunacak kaz var diye sanayi işi dandik malları toplamış koymuş yollamış aracı konunun özeti budur

Burada'da bazı şakşakcılar gelmiş yorum yapıyor kimse yanlış anlamasın ama her konuda böyle kendini bilmeyen cıvık insanlar var adam konuyu brazzersa kadar getirdi onlara diyecek birşey zaten yok araç sahibine ALLAH Sabır versin.

Özgün abiden de böyle bir yaklaşım beklemezdim ama artık neyse vardır birşey yapmıştır diyorum.
    Ppr'a gelirsek onunda ufak haklı olduğu noktalar vardır ile anlaşmazlıklar vardır ama ses kaydı alan kişi bence hata ediyor ona göre aklında bulunsun.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel geçer piyasadan,tezatlıktan,para eğrisi gibi "fiyakalı" kelimeler yazdıktan sonra demagojiye gerek yok demende biraz garip.
    Anladık avukatlık okuyosun buraya gelmiş kelime oyunlarıyla şov yapmaya çalışıyorsun forumda sivrilmeye çalışıyorsun daha öncedene dediğim gibi sana başarılar daha ne diyim ki dimi
    Bak ben bu konunun ilk mesajında ne demişim:

Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyse karsi taraf gelsin de, onu da dinleyelim. Tek tarafin dinlendigi yerde adalet olmaz.
    Ben sivrilmeye çalışmıyorum, sizin gibi konuya girdiğim gibi yanlı yorumlar da yazmıyorum. Mağdur olan arkadaşı ismen de cismen tanımam. Eğer adalet namına bir sonuca ulaşılacaksa ve benim de bir katkım olacaksa ne mutlu bana. Zira yanlış argümanla, haklının haksız; haksızın da haklı olabileceğini gördüm.

Aaa pardon "argüman" kelimesini kullandım, bunun yerine "enstrüman" kelimesi de kullanabilirdim aslında, "olgu" kelimesi de pek sırıtmazdı sanki. Bunlar "fiyakalı" kelimeler, hukuk fakültesi okurken öğrettiler bize bunları, şov mov yaparsınız dedi hocalar. "Avukatlık okurken" Demagoji 101 de, en başarılı olduğum dersti.

Şimdi buraya daha "demagoji"nin TDK sözlük anlamınca laf cambazlığı olduğunu, fiyakalı kelimeler kullanmak olmadığı vs. vs. 5 sayfa yazı yazabilirim. Artık yoruldum yazmaktan gerçekten.

Başarı dileklerin için de teşekkürler. Daha kötü tartışmacılar da gördüm forum ortamında. Bakış açısı bana göre yanlış olsa da küfürsüz, noktalama işaretlerini kullanan, kendini düzgün ifade edebilen insanlar da varmış.

Yalnız benden sana bir tavsiye daha fazla bu konuya yazma. Batıyosun.

Son olarak, fiyakalı cümleler kullanan elit birisi olarak günün anlam ve önemini belirten bir söz paylaşayım ve mocha frappuccinomu yudumlamaya devam edeyim.:

Alıntı Çiçero Nickli Üyeden Alıntı
    Bırakın adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun.

Şaka lan şaka oralet içiyorum.
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Silvia saint 17 nickli arkadaşım;
    Adam bana alakasız bir konuda kimin için çalıştığımı sormuş şimdi ben bu mesajı kaale alıp düzgün cevap mı vereyim?Yada senin gibi sırf mesaj yazcam diye karşısındaki insanı tanımadan etmeden şakşakçı diyen adamı mı kaale alip düzgün mü yazayım?Kim nasıl yazarsa ona göre cevap alır.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya o kadar kötü giriş yaptın ki saçmalıcağın en başından belliydi kalktın en başta okumadan yorum attın şimdi de farklı şeyler yazıyorsun juggernaut .

Site Arkadaşımın sildiririm yazısını görünce zaten şaşırmadım senin avukatın varda karşıdakini tanımıyorsun öyle herkesi küçümseme bence sorunu çözmeye odaklanmalısın

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Banada yorum saçma geldiği için yazdım zaten
    Avukat adayı arkadaş ilk başta demişki arabaya bişey yapmamış bende bişey yapılmayan arabayı nasıl kırmakla suçlanıyor ozman dedim.
    Oda parayı alıp hiç birşey yapmadan gönderseydi haklı çıkacaktı demiş.Yani aracı yapan kişi Parayı alıp arabaya dokunmassa ona göre haklı.
    ama arbayı yaparsa arabayada bişey olursa haksız anlamışsındır umarım.
    iyi güzel hoş yazıyorsun da boş yazıyorsun. Bir iş yapıyorsan hakkını vereceksin müşterini memnun edeceksin. Sen hatunu tatmin etmekten filmi bırakabilir misin? Bırakamazsın le pompa devam yani. Ben iki tarafı da tanımam ama 10.000 tl verilipte bir çöp yığınına dönüşen bir aracım olsaydı harbiden kafayı kırardım. Yazılanlar aşırı komik geliyor bana, yok oem beyinle gazlamış, yok gazlamasaymış. En önemlisi yaptığın işin arkasında durmaktır.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iki taraf icinde kötü durum... bir taraf para+zaman+arabasini kaybetmis bir tarafta itibarini.... umarim iki tarafta orta yolu bulur ama yok konuyu sildiririm falan etik olmamis...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi güzel hoş yazıyorsun da boş yazıyorsun. Bir iş yapıyorsan hakkını vereceksin müşterini memnun edeceksin. Sen hatunu tatmin etmekten filmi bırakabilir misin? Bırakamazsın le pompa devam yani. Ben iki tarafı da tanımam ama 10.000 tl verilipte bir çöp yığınına dönüşen bir aracım olsaydı harbiden kafayı kırardım. Yazılanlar aşırı komik geliyor bana, yok oem beyinle gazlamış, yok gazlamasaymış. En önemlisi yaptığın işin arkasında durmaktır.
    Kesinlikle öyle bir de utanmadan demiş ki konu aç sildiririm ne olacak site Arkadaşımın

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bisimoto egzantrikler denilmiş HSKM HÜNER CAMSHAFT çıkmış
    Bisimoto/supertech yay,şapka ve sübab denilmiş Aksayar sanayi işi çıkmış
    Anladığım kadarıyla çalışır yürüyen arabadan kapak sökülüp gönderilmiş işlensin diye oda bozulmuş

Nerden bakarsan bak ppr haklı çıkmıyor
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca adam istediği markaları yapılmasını istediği şeyleri söylemiş neden tuner parası verildiği halde çakma saçma sapan parçalarla toplamaya çalışıyor ?
    Ppr deseki adam masrafdan kaçtı çakma parça istedi motor kırdı ben elimden geleni yaptım eyvallah der herkes ama adam parası neyse kıymış en iyisini yapın demiş.
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH sabır versin...
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca adam istediği markaları yapılmasını istediği şeyleri söylemiş neden tuner parası verildiği halde çakma saçma sapan parçalarla toplamaya çalışıyor ?
    Ppr deseki adam masrafdan kaçtı çakma parça istedi motor kırdı ben elimden geleni yaptım eyvallah der herkes ama adam parası neyse kıymış en iyisini yapın demiş.
    Yukarda kaydı duruyor 500 tl lik işe 2500 tl fiyat çekmiş bu mu sizin ticaret anlayışınız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler